Feiret sine 70 år med pølser, boller og brus

Sentrum Auto feiret lørdag sine 70 år, t.v. nestleder Sanna Marie Sverkmo, eier Geir Ove Kolstad, eier og pensjonist Torbjørn Kolstad og butikksjef Mari Langørgen (Foto: Privat)

NAMDALSEID

Sentrum Auto har ikke bursdag før i desember, men når man blir 70 år da er det lov å feire litt over lang tid. Lørdag var det familiedag der det ble servert pølser, boller, is, kaffe og brus på alle oppmøtte.
– Dette var en skikkelig kosedag med konkurranser for store og små, gratis servering og bra med folk. En stressfri dag. Det var flere som stoppet her på tur til Namsosmartna, trivelig, sier butikksjef Mari Langørgen.

Sentrum Auto fikk blomster og gave fra Namdalseid kommune og fra coopen.
– Etter hvert ble det rett mange koselige meldinger på Facebook, det var også noen som sang bursdagssangen her ute på plassen. Det var en kjempedag, smiler Mari.

Mari sier at det også var en spesiell dag, spesielt for familien, da Gudny mangler i laget. Hun og Torbjørn nevnes ofte av folk som er innom stasjonen.

Det er mye som henger igjen fra langt tilbake i tid, det er mange som sier: – vi skal en tur på Kolstad, eller: – vi tar en tur på Sentrum, alle vet hvor de drar.

– Torbjørn har nå «sagt opp» jobben på stasjonen og han blir pensjonist på heltid fra 1.september. Han har jo stått på siden 1963 og han blir savnet i gjengen, sier Mari.

Det er mange ungdommer som har hatt sin første jobb på Sentrum Auto, og per i dag er det åtte deltidsjobber og fire faste stillinger i bedriften.

Kjenner vi «gjengen» på Sentrum Auto rett så ligger det nok flere små, kanskje store og, feiringer/markeringer på lur utover høsten/vinteren.

 

Ordfører Steinar Lyngstad overrakte blomster fra Namdalseid kommune til Torbjørn og Geir Ove Kolstad. (Foto: Mari Langørgen)
– Ønsker dere fortsatt mange gode år med fokus på god service og kundebehandling, fra ordfører Steinar Lyngstad.

 

I matbua ble man møtt av t.v. Maren Rennan og Amalie Hoffmann Vaagen. (Foto: Mari Langørgen)

 

Gjestene trivdes og ved «karabordet» satt t.v. Jostein Moe, Per Arve Lie, Karle Aune, Bjørn Sæther, Odd Hallås og Aage Westerhus. (Foto: Mari Langørgen)

Stemningsbilder:

Foto: Mari Langørgen
 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse