Medlemmene i padlegruppa har rykninger i «padlearmen»

Pause i padlinga rundt i Vikna sommeren 2020 (Foto: Sturla Dahl)

NAMDASEID

Medlemmene i padlegruppa på Namdalseid er aktive og liker seg i sine kajakker både på sjø og ferskvann. Lange og korte turer på beste sommer, men også en vintertur ble prøvd for et år siden. I juli 2020 hadde «gjengen» en flott padletur i Vikna.

Padlerne på Namdalseid ønsker å få med flere padlere på sine flotte og spennende turer. De sier følgende:

– Nå har vi begynt å få lysere dager igjen og da begynner det å rykke litt i «padlearmen». Vi var ute på tur i fjor sommer og tenkte vi kunne friste flere til å bli med oss på både korte og litt lengre turer. For å gjøre nettopp det, friste, byr vi her på bilder fra sommeren som gikk. Nyt og la deg friste – vår påstand er: «bedre avkopling finnes ikke».

Ta kontakt med noen av oss i padlegruppa hvis du har lyst til å være med når dagene blir litt varmere. Leder for padlegruppa Namdalseid IL er Sverre Høgden.

Foto: Sturla Dahl:

Mat må man ha på padletur, her er Sverre Høgden kokk.

 

De som var med på padletur, siste bilde i videoen:

Fra venstre Odd Harry Svendsen, Sturla Dahl, Heidi Andersen, Gro Hoffmann, leder for padlegruppa Namdalseid IL Sverre Høgden og Stefan Skulstad (Video: Sturla Dahl)

 

 

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER