Stor oppslutning om julemessa på Dagsenteret

Nissen var selvsagt på plass også i år, her sammen med til venstre Charlotte Haarberg og Ann-Marie Haarberg

NAMDALSEID

Julemessa på Dagsenteret engasjerer alle brukere, beboere og mange frivillige hjelpere i bygda. I fjor hindret koronapandemien denne store dagen på Dagsenteret, for det er på mange måter en stor dag.

– I år ble det julemesse for to år, ble ikke noe i fjor, du verden dette er artig og så mange gode hjelpere vi har, og folket støtter oss, smiler leder på Dagsenteret Grete Helbostad.

Lukte jul
Hit kommer mange for å handle flotte heimelaga julegaver, det være seg strikketing, broderte løpere og annet, heklede duker, flere sorter julebakst, utlodning med flotte premier, rømmegrøt, risengrynsgrøt, kaffe og kaker. Jo da, julenissen var der i år også.

At det er en stor dag med julemesse er sikkert og visst, her møter bygdefolket opp for å handle og for å møte beboere som har vært naboer for en tid tilbake. Det blir liv på Dagsenteret denne dagen.

– I fjor var det tamt da alt var koronastengt. I år startet vi så tidlig vi kunne med forberedelsene til julemessa, og vi har hatt mange trivelige samlingsstunder. Da har det vært mye handarbeid, snekring og baking og vi har vaska og pynta. Da var det flere som sa; – no lokte det jul her! Vi har hatt hjelp av mange dyktige damer og mannfolk undervegs for å få til julemessa. Det har gått jevnt siden vi åpnet med mye folk og vi har solgt 5 kilo grøt, mye kaffe, godt loddsalg og annet salg. Det er kjekt at folk får se en plass uten medisiner og vask. Julemessa engasjerer alle uansett tanken om jul, julemessa er der, sier en glad leder Grete Helbostad.

Grete takker alle som har bidratt til å gjøre denne dagen mulig og retter også en stor takk til alle som møtte opp og gjorde dagstunden til en flott førjulsdag på Dagsenteret.

Gode hjelpere til julemessa, fra venstre Viviann Pedersen, Ragnhild Kaaby, Bodil Staven, Solvor Sverkmo, Liv Sæther, Grete Helbostad, Karin Engen og Line Karin Løvås.

 

Bygdefolket støtter opp om Dagsenteret, (Foto: Grete Helbostad).

 

Trivsel på julemessa, til venstre Oddrun Trebostad, Mary Grande og Inge Buvarp.

 

Karin Engen og Ragnhild Kaaby ordnet med kaffe/kakesalg. (Foto: Grete).

 

5 kilo grøt og mye saft ble fortært på lørdagens julemesse.

 

Grete viser fram en flott juleløper som var gevinst på loddsalget.

 

Strikkedame/altmuligdame Liv Sæther hadde strikket et par votter, hun kaller de «Brumovotten». Et mønster etter en vott som ble funnet i ei gammel pute for lenge siden, – kanskje er mønsteret rundt 100 år? En fin premie dette!

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse