Klubbmestere i skotthyll kåret

Klubbmestrene i skotthyll Eli og Harald Røthe med sine pokaler

NAMDALSEID

Etter en fin sommer/høstsesong med skotthyllkasting i Kariskogen ble sesongen avsluttet med klubbmesterskap tirsdag kveld.

Skotthyll i Kariskogen har blitt en populær tirsdagsaktivitet med rundt 20 deltakere på hver av de 15 sammenkomstene gjennom sesongen. Det er LHL-Namdalseid som arrangerer skotthyllsamlingene og sist tirsdag ble det kåret klubbmester i både dameklassen og i herreklassen. Det er som i andre idretter, det er den beste som vinner.

Tirsdagens klubbmesterskap ble avholdt i et noe rufsete høstvær med både regn og vind, men ikke verre enn at utøverne krummet nakken, bretta opp genserarmene og konkurrerte.

Litt surt var det, men plata med de tre munkene på ble skikkelig bløt og hyllene glei godt. Det var faktisk flere som fikk ned alle tre, 60 poeng, men noen av «favorittene» kastet seg bort! I dameklassen ble det Eli Røthe som tok ett napp i pokalen og mannen Harald var ikke snauere enn at han nappet i herrepokalen. Begge hadde 130 poeng.

Hvem av dere kastet best i dag?

– Vi var vel like gode, men jeg fikk mine poeng på to omganger mens Eli måtte bruke sine tre runder, smiler Harald. Gratulerer!

Skotthyll i Kariskogen starter på igjen til våren/sommeren, bare å følge med LHL-Namdalseid på FB! Skotthyll er en fin avkobling og en sport alle kan delta i, og ikke minst sosialt med en god prat, lefser og kaffe etter hver økt!

Klubbmester Harald tidligere i høst!

 

 

 

 

Annonse
.
.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total 

 

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse