«Vår Jul», stemningsfull julekonsert i kirka

Glade juletoner med «Vår Jul», fra venstre Gaute Ormåsen, Torstein Sødal, Vivian Sørmeland, Christian Ingebrigtsen, og Tine Thing Helseth. Foran kapellmester Øystein Lund Olafsen

NAMDALSEID

Adventstid er for mange konserttid både for artister og publikum. I disse koronatider er vi alle spente på om konsertene kan holdes eller blir de avlyste. Så også med konserten «Vår Jul» som tidlig på høsten startet salg av billetter og man etter hvert fikk høre at kun femti personer ville få plass i kirka. Da det nærmet seg konserten kom det en hyggelig e-mail; dere er blant de femti første som har billett, velkommen til konsert i Namdalseid kirke.

Det var ingen hvem som helst som inviterte til konserten «Vår Jul»; Christian Ingebrigtsen, Vivian Sørmeland, Torstein Sødal, Gaute Ormåsen og Tine Thing Helseth gledet torsdag kveld publikum inn i sitt musikalske univers. Sammen med kapellmester Øystein Lund Olafsen skapte de julestemning som man kan gi en «god» sekser for.

Fantastisk
«Jeg synger julekvad» var en flott og stemningsfull åpning med Tine Thing Helseth på trompet sammen med kapellmester Olafsen.
– Jeg har gledet meg til jula i mange år. Komme hjem til familie, tradisjoner og til det trygge med julefeiring, sa Christian.
Christian Ingebrigtsen framførte en flott «I`ll be home for Christmas». Har man med en musiker fra Hedemark som spiller gitar og synger, da måtte Alf Prøysen sin «Romjulsdrøm» være med.
– Gaute Ormåsen med gitar og Prøysen-dialekt, da ble det julestemning.

– Det har vært et merkelig år og vi er alle spente på jula. Ring og send julekort og ønsk god jul til hverandre. Julen gir håp, glede og fred, sa Christian Ingebrigtsen.
Han og Vivian Sørmeland framførte vakkert «Paint Christmas White» skrevet av Ingebrigtsen.

Her manglet ikke på kjente og kjære melodier som virkelig ga både julestemning, høy trivselsfaktor og gåsehud. En herlig duett med Torstein Sødal og Vivian Sørmeland med «The Prayer», hele gruppen med «Little Drummer Boy», «Gloria», en liten Allegro-smakebit fra «Nøtteknekkeren» på trumpet. Selvsagt var «O Helga Natt» der og ble framført av Torstein Sødal, trompeten var med, nydelig! Konserten ble avsluttet med «Deilig er jorden».

– Fra de nære, norske julesangene til vakre ballader ikledd mektige melodier av artister i verdensklasse, sto det i invitasjonen. Det slo ikke feil!
Takk for en fantastisk «Vår Jul»-konsert.

Man skal for all del ikke glemme de som ordnet med lyd og lys; flott og herlig jobba og ga fantastiske lyseffekter!!

Tine Thing Helseth og kapellmester Øystein Lund Olafsen.

 

«I`ll be home for Christmas» med Christian Ingebrigtsen.

 

Hvem andre enn Gaute Ormåsen kan synge «Romjulsdrøm» med riktig dialekt.

 

Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen i duett.

 

«The Prayer» med Torstein Sødal og Vivian Sørmeland, fantastisk framført, gåsehud!

 

«Little Drummer Boy» med Ingebrigtsen på trommer og Helseth på munnharpe!

 

Ingebrigtsen sin sang «Painting Christmas White» her med Vivian Sørmeland, Christian Ingebrigtsen, Tine Thing Helseth og kapellmester Øystein Lund Olafsen.

 

Takk for opplevelsen, «Gloria» med hele ensemblet.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse