Siste seriekampen endte med seier til J13 sitt andre lag

I Namdalseid handball J13 er det to lag og mandagens kamp var den siste i serien, Bak fra venstre trenerne Christina Landsem og Siri Anzjøn, Carmen Bratberg, Erica Sæther, Malin Kaldal, Elea Sotberg-Hanssen, Kathrine Hatland, Vanja Solum, Tina Skevik, dommerne Ottar Anton Kaldal og Bernth-Erik Øien Fossli. Foran fra venstre Malin Vanebo, Kjerstin Bratberg, Line Tørring, Alma Sæther, Leah Kaldahl, Tale Opdahl, Kristina Hatland og Malin Strøm

NAMDALSEID

I Namdalseid handball J13 er det to aktive lag og mandag kveld barket de sammen i Namdalseid idrettshall for å måle krefter i årets siste seriekamp. Det var full fart fra start til ferdigalarmen gikk. Begge lagene kjempet hardt om seieren, men Namdalseid J13 2 viste seg å være sterkest og tok i land kveldens seier med resultatet 18-11.

– Dette var siste oppgjør før ferien, det er full fart og spenning selv i et lokaloppgjør, smiler Elin Måøy.

De to dommerne hadde også full fart på banen og en gang vart det vist to fingre i været. Slikt hender det når det er tøffe tak på banen!

– Det vart jo oppblomstring i handball og annen idrett når vi fikk idrettshall her på Namdalseid. Vi reiser rundt på forskjellige steder og dømmer kamper, men dette er en av de beste hallene vi er i, smiler dommerne Ottar Anton Kaldal og Bernth-Erik Øien Fossli.

De på tribunen lot høre fra seg, artig med handballkamp!

 

– Fy fader det er artig å være dommere, t.v. Bernth-Erik Øien Fossli og Ottar Anton Kaldal.

BILDER FRA HANDBALLKAMPEN J13 4.4.I NAMDALSEID IDRETTSHALL:

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse