Bygdafolket inviteres på juletallerken!

Solfrid Skevik og Brit Staven er to av flere frivillige som stiller opp på bygdamiddag. Her er det ribbesteking i 2018.

Namdalseid frivilligsentral har hatt én bygdamiddag tidligere i høst. Nå som desember står for tur så blir det julemat på menyen!

-Vi inviterer bygdafolket på juletallerken tirsdag 1. desember, forteller leder i frivilligsentralen, Monica Sotberg. – Dette er et stort arrangement for oss, og det er mange frivillige i sving. Det kan bli travelt, men det er også en dag vi gleder oss til!

-Vi har åpent for kaffe og vaffel som vanlig mellom kl 11.00 og kl 13.00, påpeker hun.

Monica forteller at de har en god plan på hvordan smittevernreglene skal ivaretas under middagsserveringen.

-Vi skal benytte storsalen i samfunnshuset som ”spiserom”, og gjeldende smittevernregler bestemmer at det kan være maksimalt 50 personer tilstede samtidig.

-De som vil sikre seg plass kan reservere bord på forhånd. Det gjøres hos innbyggertorget. Ring 74 21 71 00 eller stikk innom. Vær oppmerksom på at vi har to bordsetninger som er kl 14.00 og kl 16.00. Hvis du ikke reserverer er det bare å møte opp til ett av disse tidspunktene, men det sikreste er selvsagt å reservere bord.

Alle får servert juletallerken bestående av ribbe, pølser, medisterkaker og godt tilbehør. Og selvsagt blir det dessert! Av smittevernhensyn kan ingen forsyne seg selv.

Det går også an å kjøpe mat for å ta med hjem. Da er det bare å komme en gang mellom kl 14.00 og 18.00.

– Vi håper også at familier synes det er stas å ”gå ut” for å spise på Namdalseid. For å gjøre det familievennlig er det halv pris for barn under 16 år, forteller Monica og ønsker alle hjertelig velkomne!

Juletreet skal pyntes til bygdamiddagen! Her er det Solfrid Skevik og May Berg som pynter i 2018.

Ribba ble veldig god og svoren ble sprø! Her er det Brit Staven, May Berg og Solfrid Skevik fra bydamiddagen i fjor.

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER