Påskeblomster til ansatte og beboere ved Helsetunet

Første blomsterstopp var på Kløvertunet og der møtte til venstre Tove Sagnes og t.h. Mari Heggdal de glade beboerne Stian Langstrand og Berit Anzjøn! - Å, jøsse navn!

NAMDALSEID

Denne påsken kan de blide damene i Namdalseid Bygdekvinnelag overrekke påskeblomster direkte på avdelingene ved Namdalseid Helsetun. Og gleden var stor da medlemmer i bygdekvinnelaget lørdag formiddag troppet opp på Sykeheimen, Kløvertunet og åpen omsorg med en flott blomsterbukett.

– Dette har jo blitt en årlig og fin tradisjon og et trivelig tiltak. Bygdekvinnelaget liker jo å støtte opp om lokale bedrifter og det er koselig å komme hit på Helsetunet med en påskehilsen, sier Tove Sagnes og Mari Heggdal.

Stor jobb

På sykeheimer, helsetun og andre institusjoner gjør de ansatte en stor jobb slik at alle beboere skal ha det bra. De gjør en gedigen innsats både som sykepleiere, helsepersonell og medmennesker. Det var derfor naturlig å dele ut blomstene til de ansatte som var til stede, men på Kløvertunet var det to av beboere som tok godt imot bygdekvinnene.

– Å, jøsse navn. Kjekt å få så fine blomster, smilte Stian Langstrand og Berit Anzjøn.

«Gleden er større enn kostnaden»!

Gjengen på Åpen omsorg hadde kaffepause og der var Roger Skjeflo, Heidi Langstrand, Astrid Irene Kolstad og Eila Abrahamsson.

 

På Sykeheimen møtte bygdekvinnene Tove Sagnes og Mari Heggdal til venstre Berit Flaten, Elisabeth Wiborg, Jon Haugen og Pia Ingvaldsen. Sjekk det påskeegget, God Påske!

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse