Bygging av lagerbygg og garasje på Storåsen

Daglig leder ved Hundseth Mølle AS Bård Dahle foran det nye lagerbygget på Storåsen

STORÅSEN

Til våren blir det store utbygginger ved Hundseth Mølle AS på Storåsen. Nå er det et lagerbygg/garasjer som bygges på den store industritomta på Storåsen.

– Hundseth Mølle AS, Kristensen Transport og Nils Kaldahl anlegg & transport AS har gått sammen og opprettet Storåsen Eiendom AS og bygger nå et lagerbygg på 800m². Hundseth Mølle skal bruke 500m² i bygget og de resterende 300 blir delt på de andre to. Vi flytter butikken vår over til det nye bygget og både Kristensen og Kaldahl har bruk for garasjer og lagerplass. Det er et lokalt firma, Profilteknikk AS fra Osen, som bygger, sier daglig leder ved Hundseth Mølle AS Bård Dahle.

I tillegg til å produsere enorme mengder kraftfôr-pellets er Hundseth Mølle også storprodusent av krosset korn. Dette krever store arealer til utelagerplass.
– Vi har kjøpt hele industritomta, 11dekar, på Storåsen av Namdalseid kommune. Vi har behov for mye areal både med kontainerlagring og rundballer med krosset korn. I høst ble det rundt 1.000 baller av dette fôret, og alt er solgt, sier Dahle.

Til våren starter de utbygging av ny produksjonslinje ved mølla.

– Hundseth Mølle AS skal investere rundt 20 millioner kroner i ny produksjonslinje for kraftfôr-pellets. Dette arbeidet starter vi med til våren og det skal være ferdig i løpet av 2019, sier Bård Dahle.

Daglig leder ved Hundseth Mølle sier de vil komme tilbake med flere opplysninger etter hvert som prosjektene blir ferdige.

– Rundballer med krosset korn krever mye lagerplass, sier Bård Dahle.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

Annonse



Annonse