Stor giverglede også til årets tombola

Åse og Kjell Idar Hynne og de andre i komiteen byr på mange fine gevinster og trivelig søndag på Solhaug grendehus

SOLHAUG

Søndag er det klart for årets tombola i Solhaug grendehus og tombola er en viktig inntektskilde for det populære grendehuset. Givergleden av gevinster er stor i grenda, også blant lokale bedrifter, alle er positive til tombolaen og salg av lodd går strålende.

– Vi har fått inn masse gevinster til tombolaen og større ting til loddsalg. Bygdafolket støtter opp om grendehuset og vi har fått gevinster fra næringslivet i både Steinkjer, Namsos og Namdalseid. Dukker med garderobe har vi fått, et stort hekla stolteppe, en stor varekurv, overnatting i fjellstyrehytte, reinskinn, diverse gavekort og mye mer, sier Åse og Kjell Idar Hynne i tombolakomiteen.

Tombola på Solhaug grendehus er et årlig foretak som trekker mye folk og gir gode penger til det populære grendehuset. Komiteen består av ti personer av grendas folk og går på rundgang.
– Nå har vi hatt loddsalg i Øverbygda og vi satt en dag på butikken og solgte lodd. Det var en trivelig dagstund og vi solgte mye lodd, folket støtter opp om grendehuset, sier Åse.

Legg turen til Solhaug grendehus søndag 7.april, klokka 13.00. åpner tombola, loddsalg og katta i sekken. Kaffe og gode kaker blir å få kjøpt.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse