Hege vil bruke kunsten for å hjelpe andre

Hege med et bilde som brukes som kreativt verktøy.

VELLAMELEN

Hege Stamnes er en velkjent kunstner i området, som bor på Vellamelen. Hun har jobbet med glasskunst de siste 17 årene, og hun har en iboende skapertrang og koser seg med å jobbe frem nye produkter. Selv om hun trives veldig godt med dette har hun hatt lyst på noe mer, og derfor starter hun nå på et nytt tilbud hvor hun ønsker å hjelpe andre med bruk av kunsten og kreative verktøy.

-Jeg har selv hatt en veldig god selvutviklingsprosess gjennom den utdannelsen jeg har tatt, forteller Hege som de to siste årene har gått et deltidsstudie hos Sattva Kunstterapautiske Institutt.

Som kunstner kan Hege nå jobbe indirekte med andre gjennom kunsten sin. –Jeg tilbyr både selvutviklingskurs og individuell veiledning, forteller hun.

-Jeg tror at mange lever et travelt liv og er ikke helt nedpå bakken, sier Hege. Intensjonen med kursene er å starte på en prosess med å finne ro i egen kropp som igjen vil gi mer harmoni i hverdagen.

Hun referere også til seg selv og forteller hvor godt det har vært å lære seg å ha god kontakt med seg selv. –Jeg føler en ro jeg aldri tidligere har kjent på, og føler meg mer hel og i harmoni med meg selv.

De første selvutviklingskursene vil Hege holde i januar og februar. –Dette kan jo være en fin julegave å gi til noen også, oppfordrer hun.

Hun starter med fire kursdager fordelt over fire søndager. Disse kan tas enkeltvis, eller man kan følge alle. Hege røper at hun vil bruke glass, tegning og leire i kursene. –Men det er ingen forhåndskunnskaper som er nødvendige, legger hun til. –Vi skal bruke disse teknikkene for å bli kjent med oss selv.

Kurs 1 – Bli kjent med ditt eget indre landskap gjennom drøm og tegning
Søndag 20. januar, kl 10-17

Kurs 2 – Jeg former meg selv i leire
Søndag 10. februar, kl 10-17

Kurs 3 – Helhet, balanse og harmoni i hverdagen – collage og glass
Søndag 24. februar, kl 10-17

Kurs 4 – Få kontakt med hjertet – tegning, leire og glass
Søndag 10. mars, kl 10-17

Kursene arrangeres hos Hege i Skolmarka 8 på Vellamelen.

Hege forteller at ett kurs koster 600 kroner, og så kommer lunsj i tillegg på kr 100. -Jeg har også et introduksjonstilbud! For de som ønsker å gå alle kursene så tilbyr jeg det fjerde kurset gratis.

Hun er også brennende engasjert i kosthold, så kursdeltakerne kan vente seg god og sunn mat!

Hege svarer gjerne på spørsmål om de ulike kursene eller om individuell veiledning. Ta en uforpliktende prat med henne! Søk etter @hegesglass på Facebook eller Messenger for å enkelt ta kontakt. Eller ring henne på telefon 917 85 880.

Hege trives godt i verkstedet sitt. Her lager hun smykker av glass.

 

Hege haf vært glasskunstner i 17 år. Her viser hun frem et av sine nyeste produkter.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse