Liggendestevnet 6.-8. desember

Etter en skikkelig spennende finale gikk Ane R. Melting, i midten, av med seieren foran Morten Nordtug (2.plass) og Sanna M. Sverkmo (3.plass). 5000 skudd til førsteplass, 3000 skudd til andreplass og 1500 skudd til tredjeplass.

NAMDALSEID                            Leserinnlegg fra Sanna Marie Sverkmo    

                                                           Alle bilder fra Sanna, Namdalseid og Lyngen Skytterlag

Torsdag, fredag og lørdag arrangerte Namdalseid og Lyngen skytterlag liggendestevnet.
Det er et åpent stevne hvor alle skyttere har lov til å delta, noe av det som gjør stevnet litt spesielt er at alle skyter 35 skudd liggende uavhengig av klasse, det vil si at det er «alle mot alle».

Det var 76 skyttere som deltok hos oss, og av de var det hele 10 fra klassen nybegynner ung, 9 av de fra Namdalseid og Lyngen.

Fornøyde skyttere. f.v.: Selma Mork Dahl, Jonas Modell Sverkmo og Amalie Modell Sverkmo deltok i klassen nybegynner ung. Denne trekløveren deltok på sitt aller første stevne og har vært aktive å se på trening. Etter stevnet kunne de konkludere med en ting: skyting ER gøy!

 

Roger Bratli til venstre deltok i nybegynner voksen og har ikke skutt siden han var 16 år, da var det ekstra tøft at han startet opp igjen rett i konkurranse uten en eneste treningsøkt i forkant. Snorre Sverkmo Julnes til høyre er nok en av de mest ivrige skytterne vi har i laget og tørrtrener nesten hver dag i tillegg til skytetrening på banen. Det er ikke noe å si på motivasjonen og målene er klare. Snorre har deltatt på flere stevner i høst med mange gode resultater, bak ligger enorm treningsvilje og skyteglede. Han blir nok å se på mange stevner fremover.

Blant de litt eldre deltakerne var det mange fra eget lag som deltok, og flere av de hevdet seg i toppen.
Etter endt skyting fredag kveld så 10-på topp lista slik ut:

Her er det altså 7 fra eget lag som hevdet seg på lista. Men lørdag var det mange skyttere påmeldt og lista ble litt forandret etter endt innledende skyting.

10 på topp innledende:
1. Willy Sverkmo, Namdalseid og Lyngen
2. Sanna Marie Sverkmo, Namdalseid og Lyngen
3. Morten Nordtug, Forr
4. Jon O. Skei, Skogn
5. Madelen Mjøsund, Lånke
6. Ane R. Melting, Mosvik
7. Edla Fiskum, Harran
8. Odd Nordtug, Forr
9. Andre Raaen, Skjelstadmark
10. Ann Cathrine S. Walleraunet, Namdalseid og Lyngen

Disse 10 gikk til en superfinale hvor alle starter med likt utgangspunkt. Det vil si at de ikke fikk med seg poeng fra innledende skyting, men starter på null.
Siden den 10-ende personen på lista ikke møtte til finale gikk plassen direkte til plass nummer 11 på lista som var Kjell-Erik Hansen.

Finale-skytterne ble klappet inn av publikum en etter en fra skive 10-1. I bakgrunnen var det stemningsmusikk, nesten samme prosedyre som kongelaget på landsskytterstevnet. Det ble enormt god stemning og skytterne følte nok ekstra press når det ble gjort slik. Vår fantastiske speakertjeneste satte prikken over i’en både for publikum og skytterne.

Her sitter skive 1-5 og venter på inntoget til finalen. Spent gjeng.
Skive 6-10.

Givende sport
Nok et vellykket arrangement er over og vi ser frem til å invitere til enda flere spennende stevner. Ekstra gøy er det når det er så mange nye rekrutter som ønsker å delta på stevner.

Vi har den siste tiden jobbet for å få opp rekrutteringen i laget i håp om at vi skal bli et enda større og sterkere lag. Så langt har det økt betraktelig både med tanke på barn og voksne. Målet fremover blir å klare å få med de fleste videre når vi går fra vinter til sommer. Det er planlagt noen aktiviteter i ungdomsutvalget og vi har nok en spennende vinter og vår i møte. På seniorsiden har også aktiviteten økt en del da vi kjører på med en mer variert og organisert treningsstil. Det jeg tror vi i Namdalseid og Lyngen skytterlag er flink til er å gjøre hverandre gode og at vi deler den kunnskapen vi sitter inne med til hverandre. Nøkkelen til suksess er nok samhold, samarbeid og et felles ønske om bedring.

Skytterlaget innehar mange ildsjeler som virkelig brenner for laget, og vi har mange planer og ønsker for fremtiden som vil være med på å gjøre oss til et enda bedre lag. Vi ønsker jo å få med hele bredden, og at de som ikke nødvendigvis ønsker å satse alt på skyting også kan ha gleden av å skyte sammen med oss. Skyting er en enormt givende sport hvor du virkelig kan kjenne på mestringsfølelse enten du har mål om å bli skytterkonge/dronning eller bare vil ha en spennende hobby. Vi ønsker alle nye medlemmer velkommen hos oss og minner om at alle har opptil 3 prøverunder med skyting før de eventuelt må melde seg inn og betale medlemskontingent.

Info om treningskvelder og priser finner du på hjemmesiden til skytterlaget på dfsgrasrot.no/namdalseid-og-lyngen-skytterlag eller facebooksiden Namdalseid og Lyngen skytterlag.

Her er Snorre, Jonas, Peder og Sivert i aksjon på trening.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse