Da er de klare til sesongstart, handballgruppa møttes til «Kick-off» i idrettshallen

- Endelig kommer vi i gang med handball; bak fra venstre styresmedlemmer Kirsti Åslaug Sæther, Tone Hynne, Mari Petersen og Kirsti Petersen. Trenere tilstede; Kristin Modell, Christina Landsem, Siri Anzjøn, Sandra Eldnes, Ariel Bratberg, Aurora Berg Nordtvedt, Solveig Bulling, Tore Kaldahl og Joakim Brørs

NAMDALSEID

Mandag ettermiddag møtte handballspillerne i Namdalseid idrettshall i skolen. Det var fra minihandballspillere opp til jenter 13 og etter en koronabetont 2020-2021 sesong, var det godt å møtes igjen og se framover til seriestart. Det var ikke bare handball som sto på programmet, først var det rikelig med pizza og drikke.

Braker løst
– Etter sesongen i fjor ble vi oppfordra fra Handballforbundet til å markere årets sesongstart. Det ble jo litt «dødt» i fjor, men nå braker det løst. Nå serverer vi først pizza og brus og etterpå blir det aktiviteter i hallen. Alle får de sin egen drikkeflaske til slutt, sier styremedlem Tone Hynne.

Noen av de eldste spillerne er med i andre lag i distriktet og de hadde kamper forrige helg. De forteller at det var herlig å starte på igjen.

Styremedlem Kirsti Petersen ønsket alle spillere og trenere velkommen til sesongstart.

– Velkommen til ny sesong, nå blir det artig å få starte opp igjen. Ta vare på hverandre, sa Kirsti.

Mange kamper
Godt forsynt med nydelig pizza var det bare å finne en ball og bli med på aktivitetene trenerne hadde laget. Og at de trivdes med endelig å komme inn i den flotte idrettshallen var det ingen tvil om.

Denne kvelden var det ball-lek, men allerede nå på lørdag 30. oktober blir det alvor, da er det mange både hjemme- og bortekamper.

– Lørdag skal G10 til Åsenhallen og spille to kamper. Åsen er lengst sør i vår region. Ellers blir det fullt trøkk i Namdalseid idrettshall lørdag fra klokka 12.00. Da spilles det fem kamper og dette blir spennende. Møt opp og hei på de flinke ungdommene våre. Vi er så heldige og takknemlig at vi fikk egen idrettshall, smiler Tone.

Minihandball (født 2014/2013) samarbeider med innebandy. Trener håndball er Tore Kaldahl, Joakim Brørs og trener innebandy er Sissel Holtan.

6. november blir det arrangert Minihandballcup-turnering i idrettshallen!

Først var det pizza og brus i den flotte skolekantina.

 

I pizzabaren var servitørene fra venstre Mari Petersen, Tone Hynne, Kirsti Petersen og Kirsti Åslaug Sæther.

 

Pizzaen gikk unna «som varmt hvetebrød»!
Lørdag 30. spilles mange kamper i Namdalseid idrettshall!

SÅ STARTET LEKEN!

 

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse