En perle i «Kariskogen» og et flott samlingspunkt

Åpning nytt grillhus i «Kariskogen», fra venstre Sigmund Lie, Sigbjørn Westrum, Kåre Heggdal, Kari Anne Elden, May Berg, Tor Bøgseth, Hild Moe, Aase Hynne og Olav Fuglemo. Foran sitter leder Jostein Moe

NAMDALSEID

LHL-Namdalseid er et lag som driver godt med LHL-Trimmen og sosiale sammenkomster. Skotthyll har de drevet med i flere år på Lensmannsgården, men for å få med flere utøvere var nå tiden inne til å flytte skotthyllbanen mer sentralt. «Kariskogen», i friområdet like bak butikken, blinket seg fort ut som et sentralt og egnet område. Dette ble en suksess på alle måter, og etter en tid ble det foreslått å gå til anskaffelse av et grillhus på stedet.

Ideen om anskaffelse av grillhus ble lansert etter at leder Jostein Moe og Kåre Heggdal hadde vært på befaring i grillhuset til Namdalseid jeger- og fiskarlag ved Østerelva.

Etter denne samlingen snakket igjen Kåre og Jostein om at kanskje var det en ide for LHL her på Namdalseid å investere i ett slikt hus og få det plassert på en strategisk riktig plass for utøvelse av sosiale treff og eventuelt samlingssted for aktiviteter.

– Etter flere møter med representanter for boligfeltet og den kommunalt valgte Hege Stamnes, som var leder for komitéen for forskjønnelse av sentrum, ble vårt ønske om plassering innfridd. Vedtak om en slik innvestering ble gjort på styremøte i grillhuset til Namdalseid jeger og fisk den 8- mai. Investeringsramme ble satt til 100 tusen kroner. Per i dag er det brukt 85.000 kroner, forteller leder i LHL-Namdalseid Jostein Moe.

Populær samlingsplass
Grillhuset ankom Kariskogen 8. juli og etter ferien tok det Sigmund Lie og Sigbjørn Westrum fem dager å ferdigstille huset. Område for grillhuset og skotthyllbanen ble klargjort av Nils Kaldahl anlegg og transport AS og betalt med kommunale midler.

– I tillegg har Sigmund brukt flere timer med motorsag spesielt i området nedenfor «gammelveien og grillhuset». Kari Anne Elden, May Berg, Aase Hynne og Olav Fuglemo stilte opp som malere og gjorde huset til en flott perle i Kariskogen. Grillhuset og skotthyllbanen i Kariskogen er blitt en populær samlingsplass. Styret og LHL-medlemmene er stolte av denne innvesteringen, sier leder Jostein.

Tilrettelegging oppfylling og plassering av skotthyllbane: Kjell Idar Hynne, Tor Bøgseth m/traktor og Jostein Moe. Golvet skal lakkeres til våren og Hild Moe og Magne Mølnå har tatt på seg denne jobben.

Grillhuset kan leies ut, etter avtale, til møtevirksomhet i lag og foreninger. Henvendelser til leder Jostein Moe.

Åpning og klubbmesterskap
Forrige tirsdag var det åpning av nyervervelsen i «Kariskogen». Da var styret og arbeiderne samlet før det ble arrangert klubbmesterskap i skotthyll. Etter en noe kort treningsperiode skulle beste kvinne og mann kåres, og det var mange som kjempet om et napp i pokalene. Tre innledende runder før finaler og der ble mange jevne dueller. Tor Bøgseth ble best av mannfolka og May Berg sikret seg damepokalen.

Etter skotthyllkonkurransen ble det invitert til kaffe, banankake og lefser i grillhuset.

– Her er det plass til 20 personer og flittige damer har strikket fargerike sitteputer som skaper trivsel i grillhuset og samtidig gjør det godt å sitte. Vigdis Gystad har laget fin framside på gjesteboka. Nå tar vi vinterfri fra skotthyll og starter opp igjen til våren, avsluttet leder Jostein Moe.

Det er godt med plass i grillhuset, Sigmund Lie, Kåre Heggdal og Sigbjørn Westrum venter på kaffe.

 

Leder Jostein Moe gratulerer vinnerne i skotthyll May Berg og Tor Bøgseth.

 

Resultater fra LHL-klubbmesterskap i skotthyll:

Kariskogen arena 2020:

Finale damer:
Nr. 1 og klubbmester og napp i pokalen:
May Berg                    70 poeng
Kari Anne Elden        60 p
Karin Husa                 50 p
Turid Bratberg           40 p
Vigdis Gystad            40 p

Øvrige deltakere: Hild Moe, Aase Hynne og Solveig Heggdal

Finale menn:

Nr. 1 Klubbmester og napp i pokalen:
Tor Bøgseth                100 poeng
Kåre Heggdal               70 p
Svein Tore Kolstad      40 p
Roar Husa                    40 p

Øvrige deltakere: Sigmund Lie, Kjell Idar Hynne, Jostein Moe, Terje Tinglum, Martin Elden, Svein Anzjøn og Per Furre.

For LHL-Namdalseid, leder Jostein Moe

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*