J15 har spilt mange gode fotballkamper, søndag var Ranheim på besøk

Bak f.v. Maren Bratberg, Hanna Homstad, Ida Haugen, Ranja Jørgensen, Anne Marie Anzjøn, Veronika Nilsen, Julie Hallås og trener Espen Elden Olsen. Foran f.v. kaptein Ailin Åsegg, Stine Melø, Janne Kristiansen, Karina Elden og Dagrun Derås Foran keeper Amalie Vaagen.

 

NAMDALSEID

En solid vårsesong endte med opprykk til 1-divisjon, og spillerne i J15 har vist stor framgang. Søndag var Ranheim på besøk, selv med mye godt spill ble gjestene for sterke. Trener Espen Elden Olsen oppsummerer.

Sesongen startet med et 2-1 tap borte mot Sparbu, hvor Eide ledet fram til det gjensto 10 minutter.
– Dette var en kamp vi lik så godt kunne vunnet, og det var alt i alt en meget bra prestasjon. Vi tapte fortjent for Kattem/Skjetne på en dårlig dag, som vi for øvrig spilte uavgjort mot på Storsjøcupen i Østersund. Mot Nessegutten bølget det fram og tilbake, før vi til slutt tapte 2-1. Her hadde jentene heller ikke marginene på sin side, sier trener Espen Elden Olsen.

Etter de tre første kampene begynte derimot marginene å snu. Med uavgjort 2-2 mot Steinkjer og 0-0 mot Egge fikk J15 større selvtillit.
– Med tanke på at det for noen år siden var «et hav» mellom oss og disse to lagene, vitner det om at jentene har hatt en formidabel fremgang, sier Espen.

Kjempestolt

I søndagens kamp mot Ranheim ble det tøft og de vinner fortjent 2-6. Trener Espen trekker fram det positive i denne kampen; effektivt angrepsspill og det er små ting som gjør en stor forskjell. Ranheim fikk for mye rom sentralt, men Espen føler laget fungerte godt.

Treneren mener J15 laget har vist gode prestasjoner på banen i løpet av høstsesongen, men de har vært litt uheldig.
– Vi står med 2 poeng fram til nå, men kunne i beste fall stått med 8. Derfor er jeg rett og slett så fornøyd som jeg kan bli, og er kjempestolt av spillerne mine. Når jeg har sett på den andre avdelingen i 1. divisjon, kan jeg tørre å si at vi er blant de 12 beste lagene i Nord- og Sør- Trøndelag. Og nettopp på grunn av all jobbingen spillerne har lagt ned på trening, tror jeg det tar mange år før et ungdomslag med så få spillere og så lite ressurser matcher dette nivået, sier en fornøyd trener Espen Elden Olsen.

Vemodig

J15 spiller borte mot Tiller til helgen og de er Trøndelags beste j15 lag, og de ligger helt i Norgestoppen. J15 fra Namdalseid er sikker på at denne kampen blir både morsom og lærerik. – Vi går allikevel alltid for poeng, og skal gjøre alt for å karre med oss noe hjem fra Trondheim, smiler Espen.

Det er litt trist og vemodig at dette fotballeventyret snart er slutt, J15 har hatt 3 fantastiske år, men det ser vanskelig ut å få stilt med lag neste år.

– Den 16.oktober spiller vi «Namdalsderbyet» mot Namsos/Bangsund her på Eide. Da håper vi å se mange kjente fjes på stadion klokka 18.30. I denne kampen tar vi på oss favorittstempelet og satser på en forrykende avslutning for J15-laget, sier trener Espen.

 

KJEMPES: Harde tak og keeper er forberedt.

 

RASKE: Ranheimsjentene var raske, Julie henger med.

 

FRASPARK: Kaptein Ailin sparker fra i vendingen.

 

GOD REDNING: av keeper Amalie, Ranheim var stadig på besøk foran målet.

 

KJEMPER: Karina kjemper hardt om å vinne ballen.

 

MÅLSJANSER: Namdalseid J15 hadde mange sjanser, som her, men bare to baller satt i nettet bak keeperen til Ranheim.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse