Gjør suksess med ski på beina og børse på ryggen

Vegard Jermstad med premien etter andre plass i Young Star-renn i Meråker søndag Foto: Privat

NAMDALSEID

Det er gjennom tidene blitt fostret mange gode idrettsfolk i Namdalseid, noen har lyktes helt til topps. Det er alt etter hva man har som mål, både med treninger og konkurranser.

Nå har Vegard Jermstad på Bjørg satt seg som mål å satse stort på skiskyting, og han deltar både i Young Star-renn og i Trøndercup. For et par uker siden var han på Trøndercup 1 på Opdal, og nå sist helg var det konkurranse i Meråker for Young Star.

– Skiskyting har jeg drevet med siden 10-årsklassen og nå er jeg i 16-årsklasse. Jeg har både ski- og skytetreninger i Steinkjer skiklubb som jeg også representerer ute på konkurranser. Det første Trøndercup-rennet i år vant jeg, og nå i helga i Meråker ble jeg nummer to. Der var det fryktelig sidevind og måtte skru 10-12 knepp, men fikk ned 7 av 10 blinker og er fornøyd med det. Gode løyper var det så det var et bra løp, smiler en blid Vegard.

Nå er det juleferie, men for en idrettsutøver nytter det ikke å ligge på latsiden med treninger, for allerede 12.januar går turen til Skaun for Trøndercup 2.
– Det blir spennende det også. Vi er i overkant av 20 løpere i klassen min og jeg er fornøyd og trives med skiskyting. Dette vil jeg satse på, sier Vegard Jermstad og ønsker god jul!

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse