En jevn og spennende hjemmekamp

G10 t.v. Snorre Sverkmo Julnes, Kristian Helbostad, Leopold Berg Nordtvedt, Jon Egil Eldnes, Sivert Bratli, Arn Frisendal, Jonas Sverkmo, Morgan Måøy Sæther, Christopher Bratberg, Benjamin Høgden og keeper Odin Hågensen. Trenere t.v. Richard Nordtvedt og Roger Bratli

NAMDALSEID

Onsdag var det klart for en spennende fotballkamp på Namdalseid idrettspark. Bygdas G10-lag skulle møte Klompen fra Namsos. Den første kampen de møttes ble det seier 2-1 til guttene fra Namdalseid. Disse to lagene er jevngode og det lå spenning i lufta gjennom hele kampen. Sjanser på sjanser til begge lag, flinke spillere og gode keepere, men Klompen lot seg ikke stoppe denne gangen og de vant 2-4. Litt surt med det samme, men blide gutter ser framover mot nye kamper og muligheter.

– Kampen utviklet seg som vi hadde forventet, det var full fart fra start til mål. Klompen hadde ett mål før kampen og det var å slå oss på hjemmebane, men vi er fornøyd med en flott spilt kamp, sier trener Roger Bratli.
Man må også hylle publikum, for det var rett mange foreldre, besteforeldre og søsken som heia fram de flinke fotballspillerne i G10. Godt med kaffe var det også.

 

        Bilder fra kampen G10 Namdalseid -Klompen!!

 

 

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Har du ikke tegnet frivillig abonnement på Lokalavisa #fjordtilfjord enda?

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

FLERE NYHETER

Annonse
.
.