En jevn og spennende hjemmekamp

G10 t.v. Snorre Sverkmo Julnes, Kristian Helbostad, Leopold Berg Nordtvedt, Jon Egil Eldnes, Sivert Bratli, Arn Frisendal, Jonas Sverkmo, Morgan Måøy Sæther, Christopher Bratberg, Benjamin Høgden og keeper Odin Hågensen. Trenere t.v. Richard Nordtvedt og Roger Bratli

NAMDALSEID

Onsdag var det klart for en spennende fotballkamp på Namdalseid idrettspark. Bygdas G10-lag skulle møte Klompen fra Namsos. Den første kampen de møttes ble det seier 2-1 til guttene fra Namdalseid. Disse to lagene er jevngode og det lå spenning i lufta gjennom hele kampen. Sjanser på sjanser til begge lag, flinke spillere og gode keepere, men Klompen lot seg ikke stoppe denne gangen og de vant 2-4. Litt surt med det samme, men blide gutter ser framover mot nye kamper og muligheter.

– Kampen utviklet seg som vi hadde forventet, det var full fart fra start til mål. Klompen hadde ett mål før kampen og det var å slå oss på hjemmebane, men vi er fornøyd med en flott spilt kamp, sier trener Roger Bratli.
Man må også hylle publikum, for det var rett mange foreldre, besteforeldre og søsken som heia fram de flinke fotballspillerne i G10. Godt med kaffe var det også.

 

        Bilder fra kampen G10 Namdalseid -Klompen!!

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

Annonse



Annonse