Da Arctic Race of Norway inntok Namdalseid

Tetgruppen passerte med sine følgebiler.

NAMDALSEID

Det var knyttet stor spenning og forventninger til lørdagens sykkeletappe og hva som kom til å skje på Namdalseid! Folk i alle aldre – ja vi kan si fra 0-100 år, møtte opp for å heie og få med seg begivenhetene.

På grunn av stengte veier så måtte folk kjenne sin besøkelsestid og møte opp i god tid. Det var bilkaravanen som var første post på programmet, og vi må si det ble brått liv og røre da sirkus Arctic Race of Norway (ARN) ankom med alle bilene i følget! Bil etter bil med sponsorer og samarbeidspartnere kjørte inn, og de forvandlet på et blunk parkeringsplassen nedenfor samfunnshuset til en livlig og lettere kaotisk folkemengde. Det var musikk på høytalere, vareprøver og sponsorartikler, blide folk og høy stemning!

Førstehjelp er viktig å kunne

Norsk Luftambulanse er medisinsk partner for ARN og deltok i bilkaravanen, blant annet for å øke kunnskapen om førstehjelp. De var raskt på pletten med demonstrasjon da bilkaravanen stoppet, og flere fikk prøve seg på hjertekompresjon.

Ane Reitan Buvarp og Tuva Vannebo Skevik får prøve hjertekompresjon.

Lilla farge for å synliggjøre behovet for fosterhjem

Namdalseid IL hadde påtatt seg oppgaven for å farge Namdalseid lilla denne dagen. Både barn og voksne fra idrettslaget var iført lilla t-skjorter for å reklamere for fosterhjemsordningen. Bufetat er en ikke-kommersiell partner i ARN og de bruker sykkelløpet til å synliggjøre behovet for fosterhjem. Målet er å nå ut til flere med budskapet om flere fosterhjem.

Stein Erik Hanssen, Heidi Bergene og sønnen Ola og Elin Måøy fra Namdalseid IL.

Heia Resell!

En av syklistene i dagens ritt hadde en egen heiagjeng. Det var Erik Nordseter Resell som sykler for UNO X. Han er sønn til Ola Resell som er søskenbarn til Ann Jorid Resell.

Heia Resell! Audun Enoksen Stakset, Ann Jorid Resell, Linda Hansen, Hanne Hansen, Solbjørg Stakset og Sverre Sverkmo.

Dag Otto var en populær kar

Mange ventet på Dag Otto Lauritzen. Det var lange blikk da bilkaravanen kom, men ingen Dag Otto. Men en stund etter at de hadde dratt så kom han endelig! Han hadde nok et stramt tidsskjema, men tok seg tid til å stille opp på bilder.

Kristoffer Reitan Buvarp traff Dag Otto på Tour de France i 2009, og det var derfor veldig moro å få møte han i dag også. Og i dag ble det autograf på bildet fra 2009!

Dag Otto Lauritzen og Kristoffer Reitan Buvarp.

 

Det var stor pågang rundt Dag Otto Lauritzen!

Vaffel og trimbingo

Namdalseid frivilligsentral var en av aktørene på Namdalseid. De hadde på forhånd annonsert gratis kaffe, saft og vaffel til alle, og det ble populært! Sponsorene i bilkaravanen syntes også det var særdeles kjærkomment med nystekt vaffel!

I tiden mellom bilkaravanen og syklistene kunne de som ville gå trimbingo rundt samfunnshuset, noe som var en artig aktivitet. Premier ble det også til de som fikk bingo!

Steinar Lyngstad serverte saft, og disse jentene hadde fått nye drikkeflasker å ha den i.

– og så syklistene

Dagens hovedattraksjon var vel uansett syklistene i ARN. Etter å ha ventet i «timesvis» kom de endelig. Og svusj så var de forbi! Artig var det uansett!

Bilkaravanen kommer til Namdalseid.

 

Velkomstgjeng med godt humør!

 

Sponsorer delte ut vareprøver og reklameartikler.

 

Flere fikk prøve hjertekompresjon av Norsk Luftambulanse.

 

Mye hektisk aktivitet de minuttene bilkaravanen stoppet på Namdalseid.

 

Namdalseid venter og er klar for syklister!

 

Tetgruppen og sine følgebiler.

 

Den andre puljen med syklister.

 

 

Takk for besøket – ARN!

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse