Juleblomster av alle slag, skikkelig julestemning i gartneriet

De er i julestemning på Langøren Gartneri, Ingela Langøren og medhjelper Wigdis Nilsen

SJØÅSEN

Travelt å være gartner på våren og om sommeren, men et besøk i drivhuset til Ingela Langøren viser at gartneren slett ikke har fri på vinteren. Her bugner det av julestjerner, både røde og hvite, noen lilla var også å se. Det var ikke bare planter, men pynt av mange slag og nisser i mange størrelser. Ingen tvil, jula er like om hjørnet!

Utkjøring
Etter hvert har det blitt mye telefonsalg også fra gartneriene, og Langøren Gartneri kjører ut mye blomster i et stort området.
– Vi kjører blomster til Sør-Beitstad, Roan, Kvaløysæter, Sitter, Klinga og mye utkjøring på Namdalseid. Blomster til Steinsdalen sendes noen ganger med buss, kjekke sjåfører tar med, og til Statland tar gjerne Aris med i drosjen, smiler Ingela Langøren.

Sammenplantinger i mange varianter og størrelser står og venter på interesserte kunder. Ingela lager flere slike nå, og det blir alltid spørsmål etter både store og små enheter i disse førjulsdager.

– Vi har alt som trengs for å lage mange typer sammenplantninger. Dersom vi har tid kan vi også hjelpe kunden å lage i medbrakt kurv. Skulle det være noen som ikke kommer seg på gartneribesøk før jul, ta for all del kontakt så kommer vi til kunden, sier Ingela.

Nå blir det en spennende tid å se hvordan salget blir, det er etter hvert blitt en del yngre kunder som gjerne ønsker noe annet.
– Det er en god del spørsmål etter buketter så vi må ha litt av hvert i butikken. Nå har jeg nettopp fått inn blomster og jeg venter enda to påfyll før jula setter inn. Nesten alle våre blomster er norske og julestjernene kommer fra Stjørdal, forteller Ingela Langøren.

Fra onsdag 13. forlenger Langøren Gartneri åpningstidene, da er det handel mellom klokka 10.00-19.00 hver dag.
Det blir ingen utkjøring jul- og nyttårsaften, og de videreformidler bestillinger via Euroflorist.

 

Utflyttet Eidbygg Bjarne Bøgseth tok turen innom gartneriet til Ingela Langøren da han var på Eidebesøk.

 

Ikke bare blomster å finne på Langøren, nisser og alt man trenger for å lage sammen-plantinger og annen pynt, Ingela og Wigdis hjelper gjerne.

 

Juleblomster i alle varianter og farger, flotte lilla julestjerner som passer bra nå i advent. Wigdis Nilsen og Ingela Langøren tar et overblikk.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse