Bygger’n frakter varer en dag i uka

Roger Bratli kjører torsdager ut bygningsvarer, maling, festemiddel og annet til kunder i Namdalseid

NAMSOS/NAMDALSEID

Det er stor konkurranse innen salg av byggematerialer og da gjelder å yte god service på alle plan. Det har Bygger’n Namsos gjort i alle tider, men nå utvides tilbudet med utkjøring av varer til Namdalseid. Onsdag var Roger Bratli på Namdalseid med nytt golv til Stig Ronny Bratberg.

– Kundene bestiller varer på nettbutikken enten via snapchat, e-post eller per telefon. Vi klargjør varene og pakker de så det står klart når kunden henter det bestilte. Nå har vi et tilbud med utkjøring av varer til Namdalseid en dag i uka og jeg ser for meg at torsdag er en bra utkjøringsdag, sier Roger Bratli.

Dersom du som kunde bestiller en vare og den er på lager så er det mulighet for utkjøring på andre dager også. Onsdag kom den nye El-varebilen til Bygger’n med nytt golv til Stig Ronny Bratberg.

– Jeg har et flott arbeid der jeg møter mye trivelig folk. Håper den «nye» El-bilen blir mye å se på vegen i Sjøåsen/Eideområdet, smiler Roger.

– Vi er i gang med restaurering av huset og har brukt Bygger’n mye. Der er det bra tilbud og god service, og man føler at kundene blir tatt godt imot. Bare det å få varen kjørt heim er jo fantastisk, Roger har vært her flere turer, imponert, sier Stig Ronny.

Fornøyd kunde Stig Ronny Bratberg fikk onsdag levert nytt golv fra Bygger`n Namsos av Roger Bratli.

 

 

 

 

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER