Månedens blomst for mai

Månedens blomst for mai går til en altmuligmann!

Hver måned deler Lokalavisa #fjordtilfjord, i samarbeid med Langøren gartneri, ut månedens blomst til noen som gjør en ekstra innsats for noen andre.

Denne månedens nominasjon kommer fra Beathe Solum Fornes. Beathe er overbevist om at hun har alle som bor på Åshøgda med seg når hun nominerer Nils Setter til Månedens blomst!

Nils har vært til stor hjelp for hennes mor Laila de siste årene etter hun ble enke. Han beskrives som en vaktmester, brøyter og altmuligmann for henne. Det er heller ikke bare hun som nyter godt av Nils sin hjelp, han står på for naboene som trenger han, og han fortjener virkelig en blomst for jobben han gjør.

Når vi kommer for å gi han blomsten sitter Nils ute i solveggen. Vi forklarer vårt ærende.
-d må da vårrå feil, her på Åshøgda hjølpe vi kvarannjer allj sammen.
Vi leser videre opp begrunnelsen, og Nils innrømmer at han pleier å klippe litt plen, brøyte og bidra i nabolaget, men at det gav tilbake til han selv også. -Jeg må holde meg i aktivitet, sier han. Nils skryter av nabolaget og ønsker spesielt å takke Beathe som nominerte Nils.

Månedens blomst-spalten tar nå sommerferie, og kommer tilbake igjen til høsten. I mellomtiden er du velkommen til å sende nominasjoner på nye kandidater til maritskalmeras@gmail.com

Vi oppfordrer også til å gi blomster til noen som fortjener det i sommer! Ta gjerne bilde og bruk emneknagg #fjordtilfjord.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse