Månedens blomst for april

Hver måned deler vi ut månedens blomst i samarbeid med Langøren Gartneri og Lokalavisa #fjordtilfjord. I april er det et ordentlig ja-menneske som får blomsten! Vedkommende er nominert både av en representant i Røde kors og av Kafé Lensmannsgården, 2Mrom.

Kjell Inge Aas ble først nominert av Øyvind Hegstad i Røde Kors. Han beskriver Kjell Inge som en ressursperson. Han beskriver at han gjør en kjempejobb med å drive språkkafe og bidrar i basseng. -Han stiller opp hvis det mangler bassengvakt på kort varsel. Han stiller også opp på de fleste andre arrangement vi har i Røde Kors med godt humør og gode ideer, begrunner Øyvind.

Kafé Lensmannsgården beskriver at Kjell Inge absolutt fortjener den blomsten! Han er hjelpsom. Han står på for alle. Han er positiv. Et skikkelig ja-menneske. Han engasjerer seg for at andre skal ha det bra. -For oss på Lensmannsgården har han vært uunverlig, forteller damene på Lensmannsgården. -Han har et utrolig stort nettverk og har alltid tid til en kaffekopp og ein prat. Så vi vil gjerne nominere Kjell Inge til å få månedens blomst.

Blomsten ble delt ut på styremøte i Røde Kors. Kjell Inge hadde da først organisert språkkafe, og gjort klart til styremøte, og tidligere på dagen hadde han også vært på Korsen å hjulpet til der også. Ingen tvil om at denne blomsten var fortjent!

Kjell Inge var som alltid når han får ros, ydmyk. -Jeg synes det er veldig morsomt å bli satt pris på for ting man gjør, sa han da han mottok blomsten og fikk lest opp begrunnelsen. Han sier også at det å ha mulighet til å bidra gir også veldig my tilbake. -Og ikke minst det å kan samarbeide med så mye flotte mennesker, det er flere rundt meg som skulle hatt blomster, «men arti e d».

Foto: Svein Tore Kolstad

Vi i Lokalavisa #fjordtilfjord og Langøren gartneri vil samtidig takke for flere gode nominasjoner, vi tar med oss nominasjonene videre, og tar også imot nye.

Nominasjonene sendes til maritskalmeras@gmail.com Beskriv hvorfor den nominerte fortjener blomsten og hvem du som nominerer er.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse