Månedens blomst for mars

Stor stemning i barnehagen når Liv fikk blomstene!

Månedens blomst går denne gangen til et forbilde.

Lokalavisa #fjordtilfjord dukker hver måned opp med blomster fra Langøren Gartneri  til en person som fortjener det ekstra godt. Denne måneden var det flere gode kandidater, men det var en nominasjon som skilte seg ut.

Nominasjonen kom fra Maiken Rasmussen. Hun skriver at hun ønsker å nominere sin tidligere leder Liv Damås, enhetsleder ved Vangstunet barnehage til månedens blomst.

-Liv er mitt forbilde som leder, hun har en god måte å se hver enkelt ansatt på, både deres styrker og svakheter. Liv er en motivator, hun er trygg og god å snakke med, og tar alle på alvor, uansett hvilke utfordringer man har. Selv etter 3 år borte fra Vangstunet tenker jeg ofte på gode opplevelser og minner fra en fantastisk arbeidsplass!

Vi har også innhentet noen ord fra de som jobber med Liv i dag. De beskriver at hun er engasjert i barnehagen, ungene og ansatte. Liv strekker seg langt i å imøtekomme ønsker og behov i en hektisk, men givende hverdag. Hun er en god refleksjons og samtalepartner. Hun sprer glede, humor på arbeidsplassen og har en herlig og god latter. En dame som vil framover, og vil ha med alle.

Lokalavisa møtte opp i barnehagen for å dele ut blomsten. Vi hadde på forhånd fått god hjelp av Ann Monica Aasbø for å gjennomføre dette. Alle avdelingene og alle som var på jobb denne dagen ble samlet.

Det var en rørt leder som mottok blomsten foran hele barnehagen med applauderende barn. -Jeg ble tatt på senga. Dette var ikke forventet, men jeg håper og tror at prisen er fortjent, i og med at jeg har fått den. Liv forteller også at hun dagen i forveien ble spurt hva hun var takknemlig for i livet, og en av tingene hun nevnte var gode kollegaer. -Dette før jeg visste noe om dette.

Vi i Lokalavisa #fjordtilfjord og Langøren gartneri vil samtidig takke for flere gode nominasjoner, vi tar med oss nominasjonene videre, og tar også imot nye.

Nominasjonene sendes til maritskalmeras@gmail.com Beskriv hvorfor den nominerte fortjener blomsten og hvem du som nominerer er.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse