Sponset nye traktorer i barnehagen

- Tusen takk for flotte traktorer! Prøvekjøringen ble utført av til venstre Lava, Matheo, Håkon og Aleksanders

VANGSTUNET BARNEHAGE

Barna på Vangstunet Barnehage ble store i øynene da Christina Staven-Damås og Steffen Storli kom med fire store flotte tråtraktorer tirsdag morgen. De gamle traktorene var godt utbrukte og ikke kjørbare lenger så dette var en kjærkommen gave til de mange traktorinteresserte i barnehagen.

– Æ like best John Deer æ, smilte Kristian.

Om traktorene var grønn, blå eller rød spilte tydeligvis ingen rolle, her var det å komme seg på og tråkke i veg, nesten så de ikke hadde tid til en prat og bilde.

– Det er stor stas at noen sponser barnehagen med en slik gave. Her er mange unge traktorkjørespirer og de har fantasien i orden. De fester forskjellig bak på tråsyklene og da er det full fart med det ene og andre redskapet. Vi bor jo i et landbruksområde så traktorer er dagligdagse. Takk til sponsorene, dette blir skikkelig bra, smiler Hilde Saugestad.

Disse sponset de flotte traktorene til Vangstunet Barnehage: Nordic Garden, S-D Bygg As, Kristensen Transport, Namdalseid Bondelag, Namdalseid Fjellstyre, Felleskjøpet Steinkjer, Eiksenteret og A-K Maskin!

Stor jubel for flotte traktorer til barnehagen!

 

– Æ like best John Deer æ!

SÅ VAR DET BARE Å KJØRE:

-her under er motoren!

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse