Ting og Tang har mye spennende å byde på

Per Aage Sørgaard har mye spennende å vise fram fra sin samling i huset i Fallet

NAMDALSEID/FALLET

Er du en samler og liker stadig å finne nye gamle ting du ikke har? Da skal du legge turen til Ting og Tang i Fallet på onsdag. Der bor Per Aage Sørgaard og han er en ihuga samler som ikke liker å kaste noe.

– Jeg bor i Namsvegen 3159 i Fallet i Namdalseid og jeg har kommet fram til at jeg vil selge noe av det jeg har samlet på. Her er det noe arv og det finnes litt antikk, en god del retro fra 1950-60 tallet. Det meste er brukt, her er også noen klassikere og noe er nytt, sier Per Aage.

Foto privat.

Den glade samler åpner døren til sitt innholdsrike rom onsdag 4.juni klokka 13.00-18.00. Per Aage er sikker på at de som kommer innom vil finne noe av interesse.
– Alle vil finne et eller annet å ha med seg heim. Her blir det åpent hver onsdag i måneden og jeg spanderer også en kopp kaffe og noe å bite i. Dette blir spennende, sier han.

Per Aage Sørgaard har etter hvert ambisjoner om å utvide «bedriften» til salg av noe større varer.
– Planen er å ta i bruk garasjen til større varer som blant annet møbler. Det vil da bli salg et par ganger i året av dette, sier samleren.

Ute bak huset sitt i Fallet har Per Aage en flott uteplass der han har planer en gang i løpet av sommeren å holde en spesiell auksjon.
– Jeg har, sikkert som mange andre, en mengde duker av alle slag. Da tenker jeg det kan være på sin plass å holde en dukauksjon der jeg henger opp duker på uteplassen på en fin dag, smiler Per Aage.

Hokus
Om han ikke driver med hokus pokus så har Per Aage en nettbutikk som heter Hokus.no.
– Jeg har lenge vært fasinert av trylling og hva som skjer undervegs i et tryllenummer. Kan vel si at jeg tryller litt, sånn i det små, men det er vel nysgjerrigheten som driver meg her, sier han litt beskjedent.

Den forholdsvis nye innbygger i Namdalseid liker å holde seg i form og han er mye ute i naturen. Fjellturer og toppturer er spennende, men for cirka tre uker siden tråkket han over.
– Det var ikke med i planene å bli sittende i en stol nei. Jeg har vært rastløs i ei tid nå, men det går jo framover. Med det samme vi er inne på emnet å være sprek, så har jeg en livsdrøm om å hjelpe folk til å gå ned i vekt og det å bli sprekere. Nå driver jeg med ett opplegg om dette emnet og har straks ferdig et nettsted som har fått navnet Spræk.no. Ta gjerne en titt der, sier Per Aage Sørgaard.

 

Per Aage Sørgaard sine bilder fra hans innholdsrike butikk:


 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse