Stinn brakke da Dagsenteret inviterte til rakfiskaften

- Her var det mye godt, bare å la seg friste. T.v. Svein Anzjøn, Dag Helbostad, Knut Staven, Odd Johannessen og Britt Von der Fehr

NAMDALSEID

Det er bevist flere ganger, ja mange ganger tidligere, folk på Namdalseid setter pris på «Rakfiskaften på Dagsenteret». 50 voksne, ja også noen godt voksne, fylte forrige fredag kveld Dagsenteret til en skikkelig trivelig matkveld. Å jo da, det var godt drikke også.

Tradisjon
Rakfiskaften på Dagsenteret er en lang tradisjon og det kommer alltid mye folk. Nå har Dagsenteret inngått et samarbeid med Namdalseid Pensjonistlag om slike store arrangementer på Dagsenteret. Dette for å fordele på arbeidsmengden så ikke folk skal gå lei.
Som vanlig var ikke noe overlatt til tilfeldigheten denne gangen heller, rakfisk, røyka laks, gravet laks, mandelpoteter, eggerøre, sauser og alt tilbehør som hører med. Vin, øl og brus til maten og en god konjakk og likør til kaffen. Selvsagt hjemlaget dessert med både riskrem og polentagrøt, greit å være reporter å ja!
Som om ikke mat var nok så ble det etter hvert servert både muntre og litt på kanten historier, slikt hører med i fine selskaper. Gunnar Helbostad stilte med sang og musikk og etter hvert som han fristet med dansemusikk var det flere som måtte ut på golvet for en svingom.
Harry Skaar sørget for at det ble ei god flirestund, «han» hadde jo sine problemer, helt fra fødselen av.
– Dette er kjempeartig og alle stortrives på en slik annerledeskveld. Vi er glad for at responsen er så stor og at vi ser flere nye fjes her. Dagsenteret er åpent for alle, sier daglig leder Grete Helbostad.

– Her er det bare å forsyne seg, t.v. Grete og Torbjørn Helbostad. sammen med Liv Sæther.

 

– En skål for et flott selskap og god mat!

 

Leif Feragen bød opp Marit Brørs til dans.

 

Kveldens underholdning var ved Harry Skaar.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse