Det blir en annerledes 17.maifeiring, komiteen oppfordrer alle til å flagge og pynte for å feire dagen

Elevene i 7.klasse, 17.maikomiteen, og musikere fra Namdalseid musikklag er budde på en annerledes 17.maifeiring, representanter for 7.klasse er t.v. Solveig Bulling og Malin Dahl Nilsen. Fra venstre Maria Benden, leder i komiteen Ingunn Skjesol, Kari Anita Dahl Nilsen og Iver Martin Berre, bak t.v. Anita Anzjøn Brattgjerd og Tone Haugen

17. MAI PÅ NAMDALSEID

På grunn av COVID-19 utbruddet kan vi ikke arrangere tradisjonell 17. mai feiring i år.
Tog, gudstjeneste og feiring i samfunnshuset er avlyst, men vi har lagt opp til en alternativ feiring innenfor de retningslinjene som er gitt av myndighetene, og håper på at vi likevel får til å kjenne på 17. mai følelsen!

• Sentrum og kirketrappa blir pyntet med lauv og flagg, og kirkeklokkene ringer.
Vi oppfordrer alle til å flagge og pynte for å feire dagen.

• Det blir opprettet et Facebook-arrangement der vi legger ut info, bilder og videoer.

Del gjerne arrangementet så det når flest mulig. Her vil dere finne kjente aktiviteter og innslag fra den tradisjonelle 17. mai feiringa.

o Tale for dagen ved elever i 7. klasse
o Korpsmusikk
o Korsang
o Bidrag fra barna i barnehagen
o Digital natursti med mange flotte premier. Hovedpremien er ei gratis overnatting i ei av fjellstyrets hytter! Link til naturstien kommer på Facebook 17. Mai og det blir premiering på kvelden. Vinnere annonseres på Facebook og kontaktes.

• 11:00 – 13:00 Namsos kommune lager en direktesending fra NTE arena med musikalske innslag og taler. Mer informasjon om dette vil bli annonsert på kommunens Facebookside, kommunens internettsider og i NA.

• 13:00 Hele Norge synger «Ja vi elsker». Solistkoret synger i en sending fra Oslo som sendes på NRK. Alle oppfordres til å delta!

• 13:00 Namdalseid musikklag spiller ved helsetunet. Det legges en snutt fra dette på
Facebook-arrangementet så vi får litt korpsmusikk alle sammen.

17. mai arrangementet bidrar vanligvis med en betydelig sum til klassekassa for 7. klasse. Denne inntekten faller i år bort. Vi oppretter derfor en «spleis» og håper eidbyggen ønsker å bidra til 10. klasseturen de sparer til. Link blir lagt ut på Facebook.

– Vi håper dere kan bruke emneknaggen #17MAIPÅEIDE og deler bilder fra rundt omkring i bygda. Da får vi sett hverandre selv om vi ikke kan samles i sentrum, sier medlemmene i arrangementskomiteen.

Hilsen elever og foreldre i 7.klasse på Namdalseid skole

 

Selv om det ikke blir marsjering og tog gleder musikerne seg til å spille på 17.mai, t.v. Anita Anzjøn Brattgjerd og Tone Haugen.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*