Høstmarked med mange utstillere, økologiske kalvepølser på grillen og rømmegrøt

Søndag er det Høstmarked på Brattlia Økogård

BRATTLIA

Søndag er det igjen klart for et spennende Høstmarked hos Brattlia Økogård. Som i fjor blir det mange utstillere og anledning til å innta middagen på gården.

-Vi har lånt telt så det blir mulig å sitte under tak å spise. Vi serverer egen rømmegrøt og egenprodusert pliggi. Økologiske kalvepølser blir det på grillen, eplekake med egenproduserte epler, kopplam-snurrer og selvsagt vårt varemerke; basturøkt kjøtt, frister Silje Kristin Aunan.

Silje venter mange spennende utstillere med et allsidig utvalg av varer. Hun nevner blant andre Gryta Vel, Astrid Glass fra Verdal, Trude Vaade kommer med egg og foto, betongkunst, Trio-sy, Oddruns Redesign fra Trondheim, økologisk drikke med fire smaker fra Rotvoll safteri, Gjerts Gourmet As kommer med flere varianter med ørret og laks, Stall`n fra Steinkjer, Masstua fra Flatanger og flere til.

– Flatanger Hestesenter kommer med hester så ridning blir det. Mulighet til å besøke skogsgrisene og en guidet tur til røykebadstua klokka 13., sier Silje.

Da er det bare å håpe på bra vær og alle er velkommen til Brattlia Økogård på søndag mellom klokka 11-16.
– Vi på gården gleder oss skikkelig, det gjør også utstillerne. Det blir et rikt utvalg av varer og mye å være med på. Håper mange tar vegen opp bakken til Brattlia på søndag, sier Silje Kristin Aunan.

Gryta Vel stiller også oppi Brattlia på søndag.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse