LHL sponser helsetunet med tre nettbrett

Leder i LHL-Namdalseid Jostein Moe, t.h. overrakte tre nye nettbrett til avdelingsleder Lill Iren Kristiansen ved Namdalseid Helsetun, de fleste fra styret hadde anledning til å være med t.v. May Berg, Aase Hynne, Kåre Heggdal og Sigmund Lie

NAMDALSEID

I disse koronatider er det mange eldre som sitter i sine hjem og på helseinstitusjoner med lite eller ingen direkte kontakt med sine nærmeste. Selvsagt er telefonisk kontakt mulig, men det blir ikke det samme som å få se hverandre.
Slik er det også på Namdalseid Helsetun og da tok leder i LHL-Namdalseid Jostein Moe kontakt med avdelingsleder Lill Iren Kristiansen på helsetunet.

– Det at pårørende ikke kan oppnå skikkelig kontakt med sine kjære på helsetunet er ikke bra. Dette fører til at man mister kontakt både med barn og barnebarn. Det er en meget vanskelig situasjon. Nå har styret i LHL-Namdalseid enstemmig gått inn for å kjøpe tre nettbrett til Namdalseid helsetun. Dette håper vi vil gjøre kontakt begge veger bedre, sier leder Jostein Moe.

Avdelingslederen var takknemlig for gaven, og er sikker på at dette gjør kontakten bedre med de pårørende.
– Her på Namdalseid Helsetun skulle det nå i disse påskedager vært mye besøk fra familier og pårørende, men slik blir det ikke i denne påsken. Her finnes det ett nettbrett fra før, og det er mange som ønsker å bruke dette. Mange som ønsker kontakt med sine kjære i disse dager så dette blir supert. Tusen takk, sa avdelingsleder Lill Iren Kristiansen.

LHL-lederen takker avdelingslederen for at de finner plass i sin travle arbeidssituasjon til å hjelpe beboerne.
– Dette vil hjelpe til med å opprettholde kontakten med sine kjære. En stor takk også til Ronny Vaagen som har klargjort nettbrettene for bruk, sier Jostein Moe.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*