Kveli, Rånes og Bremseth på namdalsturne, «Det e itj størrelsa det kjæm an på»

«Det e itj størrelsa det kjæm an på», underholdning på sitt beste med humoristene Arnt Egil Rånes, Morten Bremseth og Sigmund Kveli

NAMDALSEID

Sett sammen en ordsmed fra Kvelia, en gitarist fra DDE og en revymann fra Lånkerevyen, da får man det beste av det beste innen underholdning. For første gang i gruppa KRB sin historie besøkte de Namdalseid mandag kveld. Det er ei stund siden så mange har flira så lenge i samfunnshuset. Det var suksessforestillinga «Det e itj størrelsa det kjæm an på» som fikk Ei`bygg og andre le seg skakk av de tre humoristene Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Morten Bremseth.

– En helt vanlig mandag kveld, men også en uvanlig mandag kveld med full sal i samfunnshuset. Dette er 93. forestillingen med dette showet, det e itj verst det, startet de og latteren var i gang. Forestillinga «Det e itj størrelsa det kjæm an på» hadde premiere i februar 2018.

Kveli, Rånes og Bremseth har nå vært på Namdalsturne og Namdalseid fikk neste siste stopp. Ei`byggene kjente sin besøkelsestid og fikk oppleve standup, humor, revy og fengende musikk på sitt beste. I løpet av sju intense dager har humortrioen besøkt sju samfunnshus i kommunene Høylandet, Leka, Røyrvik, Snåsa, Overhalla og Namdalseid. Fosnes fikk sin latterbølge nå på tirsdag.

Pausan e best
Med showet «Det e itj størrelsa det kjæm an på», får publikum høre om de elleville historiene som utspiller seg i fantasigrendene Brein, Lein og Klein.

Det tok helt av i den lille bygda Brein da Stein Brein arvet faren sine Microsoftaksjer. En kopi av Royal Albert Hall ble bygd og en kjempesvær fotballstadion, Snerkendal Stadion, med plass til 240.000 tilskuere.
– Vi er nå bare 240 innbyggere, og æ e no itj så veldig interessert i fotball. Like pausan best, for da har du en omgang igjen å gjøre det bra på, sier den noe enfoldige Stein Brein.
– Forresten så e itj det å få straffe nå straff!
Til og med fotballen hadde like mye luft på alle kanter!

Ont i magan
Slik fortsatte de og publikum var med, men når Arne Lein, Kveli, skulle prøve seg på prøverørsmetoden, da tok nesten latteren ikke slutt.
– Jeg bruker tolv egg og en dæsj av meg selv, ja, så litt sukker for å få søte barn. Dette er prøve rørs metoden det, sier han og rører i bollen.

Dette er folkelig komikk på sitt beste satt sammen av gode replikker, flott musikk og fantastiske videosammensettinger. Sjelden har en og en halv time gått så fort og alle de 111 hadde et stort smil om munnen da de gikk etter forestillingen.
– Herre va steikartig, læng sia æ hi flira så gæli, ont i magan!

– Vi har gledet oss veldig til denne Namdalsturneen og mandag kveld her på Namdalseid var skikkelig bra. Vi storkosa oss på scenen og fikk enorm respons fra salen. Utrolig å samle over hundre publikummere på en mandag kveld, smilte Sigmund Kveli etter ei steikartig forestilling.

 

Arnstein Brein har store planer med ny fotballstadion.

 

– Har verre litt gjennomtrekk i lomboka!

 

Arnstein Brein med sin nyinnkjøpte trener til Brein Ballklubb, Whaithart Lein.
– Betalt 365.000 for han, det er berre 1.000 kroner om dagen det.

 

Mary Brein i samtale med Rånes.

 

Penny Lein fra Kristiansund, – e ikkje bra vettu!

 

– Har seks punkter, det eine e at bailln e roind på begge sian, sa Stein Brein.

 

– Dette er prøve rørs metoden det, er Arne Lein sikker på.

 

Morten Bremseth, Arnt Egil Rånes og Sigmund Kveli opptrådde som mange skikkelser.

 

Mariann Gladsø takket Arnt Egil Rånes for en toppers kveld.

 

Fullt i storsalen mandag kveld.

 

Flere bilder fra en fantastisk showkveld:

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse