Heder til veteraner på årets Molomarked

ÅRESPRISVINNERE: Arvid Stjern og Bjørnar Aasbø fikk årets ærespris tildelt av leder i Statland Vekst Svein Lervik.

Statland Vekst arrangerte sitt årlige Molomarked for 16.gang, og som vanlig var det mange utstillere og mye folk.
Rundt 800 personer besøkte årets Molomarked der 30 utstillere var på plass for å vise fram og selge sine produkter. Fiskekaker, fiskesuppe og rømmegrøt ble også i år solgt i matteltet, og leder Svein Lervik i Statland Vekst var fornøyd med både oppmøte og de mange utstillerne.
– Her blir det presentert varer og kunst av høy kvalitet i tillegg til mange aktiviteter både for store og små. Været ble bra og folk møtte opp, sa Svein.

Ærespris

Statland Vekst delte også i år ut ærespris, og i år gikk denne til to personer som har vært med på Molomarkedet fra starten.
– De har begge utmerket seg med sine kvalitetsprodukter innen trearbeid, og i tillegg til Molomarkedet stiller de også opp på Julemarkedet hvert år. Begge er de gode ambassadører som viser at Molomarkedet på Statland er attraktivt. Arvid Stjern og Bjørnar Aasbø er årets vinnere, sa Svein Lervik.

Aktiviteter

Er man på Statland så byr det seg alltid en anledning til en tur på sjøen. Her fikk de minste fine turer med Eliasbåten sammen med medlemmer på RS-Ung Namsos. De stilte også med RS Hvaler og en omvisning i båten var fullt mulig. Olav Andreas Monsen tilbød turer på fjorden med sin vannskuter. Gryta Vel må regnes som veteran blant utstillerne, og i år var det ikke noe unntak.
– Molomarkedet er en god inntektskilde for oss. Vi møter mye folk som kjøper masse lodder, sier de i bua.
Hoppeslott, pælming, matboder, smaksprøver og frisør, det var mange muligheter til å engasjere seg. Hos Namdalseid jeger- og fiskarlag fikk de minste lage egne fuglekasser, noe som var populært. Materialer hadde de fått fra Buvik Sag. Prisen for årets bod gikk i år til akkurat Namdalseid jeger- og fisk.

MAT: Fiskesuppe, fiskekaker og rømmegrøt i matteltet.
BÅT: Mange barn benyttet seg av en tur med Eliasbåten.
MYE FOLK: Molomarkedet på Statland er populært.
MALING: Mange var innom ansiktsmaler Nicoline Mork.
LODDSALG: Gryta Vel er alltid på plass.
ÅRETS BOD: Aktivitet hos Namdalseid jeger- og fiskarlag.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse