Ny rådmann på plass i kommunehuset

Inge Ryan startet som rådmann i Namdalseid kommune 1.januar. – Det herre skal bli bra, lover han

NAMDALSEID

Fra 1.januar 2019 startet Inge Ryan som rådmann i Namdalseid kommune. Bodil Lie er assisterende rådmann ut året. I tillegg vil Inge være rådmann både i Namsos og Fosnes kommune til og med 31.12.2019. Fra 1.januar 2020 blir han rådmann i Namsos kommune. Inge Ryan er å treffe på kontoret i kommunehuset en dag i uka.

– Den første måneden har gått veldig bra og vi jobber nå med å plassere folk og lage noe spennende i den nye kommunen. Dette har vi aldri gjort tidligere, men det er god stemning og det går bra. Jeg vil være her på Namdalseid en dag i uka, en dag på Jøa (Fosnes) og to dager i Namsos. Og så blir det en dag i reising til forskjellige kommunale arbeidsplasser, sier rådmannen Inge.

Artikkelen forsetter under annonsenDet er store ting som skjer når man skal lage en ny organisasjon som skal klare å levere tjenester som er bedre enn de som er i dag.
– Vi jobber nå med å fylle kontorene her på kommunehuset. Landbruk og miljø blir her med fem personer og servicekontoret blir. Etter intensjonsavtalen skal ingen miste jobben og ingen skal gå ned i lønn, men at noen blir nødt til å pendle blir uunngåelig. Her er jo det beste kontorbygget i de tre kommunene og vi skal fylle huset her på en god måte. Vi jobber med å få til en digital service, alt kan jo ordnes med noen tastetrykk. Det være seg søknader om bygging, barnehageplasser, SFO, kulturskole, motorferdsel i utmark og hva det måtte være. Fra 1.april flytter Teknisk etat til Namsos, men det blir igjen personell for å ivareta anleggene på Namdalseid. Ved Helstunet, skole og barnehage blir det ingen endringer, sier Inge Ryan.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse