Lørdagskafe med noko attåt

Naturfotograf Stian Holmen Lein viste flotte bilder og spennende videoer på Namdalseid hagelag sin lørdagskafe

NAMDALSEID

Lørdag inviterte Namdalseid hagelag til lørdagskafe i samfunnshuset. Kakedisken var fristende med mange gode kaker og 25 gjester inntok kafeen for å møte naboer og prate med kjentfolk.
Til å underholde på årets første lørdagskafe hadde de hyret inn naturfotograf Stian Holmen Lein fra Flatanger.

Stian er en ivrig naturfotograf som selvsagt liker å være ute i naturen.
– Dyr og fugleliv er spennende. Min fotografering startet faktisk med å ta bilder av fugler i hagen. Familien driver en Inn på Tunet gård i Flatanger og der har vi forskjellige dyr. Boergeit er et flott dyr og der de beiter blir det skikkelig rydding i kulturlandskapet, smiler Stian.
Inn på Tunet gården gir mange opplevelser og der er det sesong for noe hele året og han nevner både soling, fisking og jaktturer.

Fotografen viste flotte bilder fra Flatanger og fra Meungen med reinsamling som førte til en spennende filmsnutt mot Stornesvatnet. «Magiske» bilder av fugler, ekorn, røyskatt, ganske enkelt fra foringsplasser i hagen.

At man må være ute i all slags vær kunne man se av bilder og filmer med snøfokk og is på Svalbard. Utrolige bilder med isbjørn ved is og snø, reinsdyr, fugler og fjellrev. Dette var bare en helt utrolig fin opplevelse å få se, kanskje noen fikk ideer både til bilder og film?
– Jeg har vært på mange fine turer i all slags vær. Det er ikke alltid det er turbildene som teller, men enkelte ganger er også selve opplevelsen av å være på tur flott, sier naturfotograf Stian Holmen Lein.

– Dette var ei magisk stund med mange flotte bilder, filmer fra nærområdet med flott natur og masse dyr. Takk for turen, sa leder Solveig Heggdal i hagelaget.

Alle likte Stian sine bilder og spennende film fra Svalbard.

 

Leder Solveig Heggdal i Namdalseid hagelag takket Stian med blomster.

 

Når det er loddsalg hos hagelaget er det naturlig at premiene blomster.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse