Juleavslutning i kulturskolen med sang, dans, band og firhendig piano

Elevene i Namdalseid kulturskole gjorde en flott juleavslutning torsdag før jul

NAMDALSEID

Først i april feiret Namdalseid kulturskole sine 30 år og det ble markert med ei flott jubileumsforestilling i samfunnshuset. Da skolene startet i høst var det mange elever som også dette skoleåret ønsket å lære å spille et instrument, synge og danse.

Jul er ensbetydende med at elevene i kulturskolene ønsker å vise fram det de har jobbet med i løpet av høsten. Likeså elevene i Namdalseid kulturskole som hadde sin juleavslutning torsdag før jul. En fullsatt gymnastikksal viser at både foreldre og besteforeldre ønsker å følge med på det elevene lærer i kulturskolen. Det var et rikholdig program lærere og elever hadde satt sammen, så de oppmøtte fikk valuta for turen til skolen.

Det populære bandet Grannes var gjester da kulturskolen feiret sine tretti år, og bandmedlemmene fortalte at de hadde også startet i kulturskolen. Dette hang helt sikkert i da høstens elever begynte i Namdalseid kulturskole. «Rett i band» er en populær opplæring der elevene får prøve forskjellige instrumenter i samspill med andre. «Happy Wheels» er et slikt band og denne kvelden framførte de en rocka versjon av «Så går vi rundt om en enebærbusk».

Her var det mange flinke elever på piano, sanggrupper, firhendig piano, slagverk, samspillgrupper/band og ikke å forglemme alle de flinke danserne.

– Du snakker om heldige elever som har slike flinke lærere og muligheter til å få spille og danse. Kulturskolene er et skikkelig springbrett der utøverne får prøve seg videre med sine interesser med sang, dans og på instrumenter. Takk for ei fin forestilling, var det en bestefar som sa etter forestillingen.

 

Små søte dansere venter spent på å vise fram «Godteridansen», fra venstre Ingrid, Leah, Mia, Lina og Ada.

 

Også eldre elever går og lærer dans.

 

Rett i band, «Happy Wheels», med til venstre Kevin på bass, Sigurd på gitar og Åsmund på slagverk.

 

I bandet «Girl Power» spiller t.v. Ylva, Selma, Linnéa og Amalie, de spilte «Jul i svingen» sammen med «Nure»: Justin og Sigve

 

«Frozen Fire» er tre jenter som alle liker å spille og synge, t.v. Alma på piano, Aurora på sang og Elvira på bass. De sang blant annet melodien «Når himlen faller ned».

 

Thalia og Elea, eller «Thelia» som de kaller seg, framførte «Jul på Røros».

 

Leopold, på gitar, Snorre, på gitar/sang og Justin framførte blant annet sangen «Det har far min sagt». Et band som helt sikkert lar høre fra seg igjen, flinke musikere!

 

Flink sanggruppe med Adeele, Ingrid Serine og Hanna Karoline.

 

Synna er ganske nybegynner på piano, dette blir så bra.

 

Jakob liker seg som slagverker!

 

Lærerne Liv Elin og Jan Åge sammen med pianospiller Fares.

 

Pianist Kristina.

 

Thalia og Mari med sangen «On call away».

 

Lærer Hanne Siri leder gruppen Kreativt verksted, t.v. Ingebjørn, Tuva, Trym, Audun, Stina, Sigve, Justin og Jonathan.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*