7777 mulighetsteam inviterer til allmøte

7777 mulighetsteam inviterer til allmøte førstkommende torsdag

STATLAND

Innlegg fra Nina Bendiksen:

Mulighetsteamet har siden mars jobbet med å samle inn tiltak som kan være med på å øke trivsel og bolyst på Statland, Tøtdal og omegn. Etableringen av gruppen ble gjort på et allmøte i mars og består av Nina Bendiksen, Emma Kaldahl, Ole Berner Bondø, Morten Hågensen, Jon Arne Thorvaldsen og Elin Hovik Skage og Baard Skoglund Kristiansen fra Namsos kommune.

7777 mulighetsteam inviterer til nytt allmøte førstkommende torsdag den 10.11.22. klokka 18.00. – 21.00. i gymsalen på Statland skole.

Vi har i dag en tabell med over 50 tiltak/ønsker/ideer fra befolkningen, og nå trenger vi flere hoder for å se på løsninger og videre muligheter for å få gjennomført og realisert dem!

Mulighetsteamet har til nå jobbet med 10 av disse over 50 tiltakene, og vi vil under møtet gi en orientering om hva disse tiltakene går ut på og status i prosjektene. Av prosjekter vi har jobbet med kan nevnes treningsstudio, stupetårn, skyssbåt til Namsos osv.

Hovedbolken av møtet vil gå ut på at de oppmøtte jobber sammen opp imot konkrete tiltak som de selv velger ut. Her kan man se på løsninger for tiltak vi allerede har fått inn, eller komme med nye ideer og forslag til økt bolyst og trivsel i bygdene våre.

På møtet kommer flere representanter fra kommunen: Næringsutvikling, teknisk, frivillig arbeid i kommunen samt. mulighetsteamets representanter med sin erfaring og kompetanse på f.eks. søknader, prosjektrealisering osv.

Alle med noen som helst form for tilknytting til Statland, Tøtdal og omegn er hjertelig velkommen. Og vi håper ingen sitter hjemme med gode tanker og ideer for bygdene våre denne kvelden!

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

Annonse



Annonse