Vårkonsert med filmmusikk

Namdalseid musikklag, Namdalseid songlag og Jan Åge`s husband ønsker velkommen til vårkonserten «Sammen om EIDEWOOD». Fra venstre Iver Sæther Skansen, korpsdirigent Johan Daniel Hætta Turi, Gunnhild Kaldahl, Ann Iren Fremo, kordirigent Gudmund Thorsen og Roar Eldnes

NAMDALSEID

Lørdag den 20. april inviterer Namdalseid musikklag, Namdalseid songlag og Jan Åge`s Husband til stor vårkonsert i Namdalseid samfunnshus. De har valgt å kalle konserten «Sammen om EIDEWOOD». Her presenteres filmmusikk fra både norske og amerikanske filmer.

– Hvorfor akkurat filmmusikk?

Filmmusikk det bare ramla ned og det er jo veldig mye fin musikk å ta av her. Det er jo viktig at publikum kjenner igjen musikken og at det blir kjekt å høre på. Det er flott å kunne arrangere en samarbeidskonsert med kor, korps og band og dette er musikk som også er artig å jobbe med. Kanskje det kan bli en tradisjon med en slik samarbeidskonsert på våren, vært artig det, sier Gunnhild Kaldahl fra musikklaget.

Hva kan publikum forvente å høre om dere kan røpe et par nummer?

– Her blir det musikk fra blant annet filmene «Lion King» og «Starwars» fra musikklaget og Tema fra «Frost 2» og «A Star is born» fra songlaget. Songlaget stiller med solister fra egne rekker og vi har to spennende fellesnummer, forteller Gunnhild Kaldahl og Ragnar Westerhus.

Dørene åpner klokka 18.00. Konserten starter klokka 19.00. og etter konserten blir det pub og musikk «på boks», da er det aldersgrensen 18 år.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse