Mange skumle skikkelser på Halloweenfesten

En flott Halloweenfest samlet mange skumle og mindre skumle skikkelser

NAMDALSEID

Halloween kommer av «All Hallow Even», eller på norsk «allehelgensaften» som markeres 31. oktober. Halloweenfeiringen i Norge fikk sitt gjennombrudd omkring år 2000. Svært mange barn kler seg ut og går omkring i nabolaget med konseptet «knask eller knep», og får som regel godterier. Denne kvelden/natten blir ofte kalt for «årets skumleste natt». Ikke så rart, for da er både vampyrer, spøkelser, skjelett, hekser og andre skumle skikkelser i farta.

Slik var det også mandag kveld da mange mer eller mindre skumle personer intok Namdalseid samfunnshus til en skikkelig Halloweenfest. Samme hvor man snudde seg så man hekser, små vikinger, noen med skjelettklær, små søte prinsesser og barn med mange forskjellige kostymer. Ingen tvil, alle hadde en artig og heftig kveld, pølser og brus og sukkertøy hørte til.

Her var det forskjellige aktiviteter i og utenfor samfunnshuset. Musikk, leker, ansiktsmaling, spøkelsessti og et skummelt spøkelsesrom.

– Dette var artig, litt skummelt, men det skal det jo være, smiler de «småskremte» skumlingene som kom tilbake etter en tur i «Halloweenløypa» til Kariskogen. VRÆÆÆL!

Halloweenfeiringen i Namdalseid arrangeres av Namdalseid Frivilligsentral. Mange frivillige stilte opp og bidro til at de mange utkledde fikk en fin opplevelse på Halloweenfesten.

– Dette er populært og artig ja, full fres og det ble en livlig kveld. De fleste går også  Halloweenløypa og alle storkoser seg, sier leder Monica Sotberg.

Grete nonne ordnet med pølser, det smakte!

Skummelt på spøkelsesrommet!

Æsj! Hva er dette for kliss?
Full fres på Halloweenfest!
Håkon «Hulken» var litt skummel i mørket, (foto: mamma Ann Helen).
– Det har vært en artig og trivelig fest, sa denne gjengen før de gikk heim!
Tre av flere gode hjelpere! T.v Ina, Øyvind og Hanne Karin.

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse