Namdalseid slo Flatanger på bortebane

VIK
Flatanger – Namdalseid 1-2
Namdalseid slo søndag Flatanger i den viktige kampen om tabelltoppen i 6. divisjon.

Mange eidbygg hadde tatt søndagsturen til Vik for å støtte laget til seier, og de ble vitne til en spennende kamp om de tre poengene.

Toppoppgjøret i 6. divisjon mellom de to lagene ble et tett oppgjør som altså endte med at Namdalseid slo hjemmelaget. Flatanger fikk imidlertid den første nettkjenningen i første omgang, men den ganske jevne omgangen endte 1-1 til pause. Etter pause markerte imidlertid Namdalseid seg med mange sjanser og kampen endte med to mål til Namdalseid og ett til Flatanger. Namdalseid sine mål ble scoret av Kim Ingvaldsen og Tommy Elden.

Etter kampen leder fortsatt Flatanger tabellen, men Namdalseid ligger bare ett poeng bak og har en kamp mindre spilt.

Neste kamp for Namdalseid er hjemmekamp mot Egge torsdag den 21. september kl 20. Så møter de Bangsund i siste kamp hjemme lørdag 7. oktober kl 14. Geir Ingvaldsen sier at laget ønsker seg flere tilskuere og håper at mange støtter laget de to siste spennende kampene!