Nyttårskonsert i kirka, – håper på en ny epoke med nyttårskonserter

Det var en flott konsert med mange flinke artister, soloinnslag, korpsmusikk, korsang og hurtige trekkspilltoner. Flinke musikere i bandet, Jan Åge Kolstad, piano, Julie Sæther Laupstad, bass og Magne Feragen på trekkspill

NAMDALSEID

Søndag kveld var det Nyttårskonsert i Namdalseid kirke. Rundt 120 publikummere møtte og det var mange flinke utøvere som gjorde en perfekt konsert.

Nyttårskonsert i kirka med kor, korps og gjesteartister var en flott tradisjon for noen år tilbake.

– Det var et stort arrangement der songlaget og musikklaget var arrangører. Da var det også fellesnummer og «O Helga natt» var en fin gjenganger. Nå er vi i gang med Nyttårskonserten igjen og håper at dette er en ny epoke med Nyttårskonsert i kirka, sier konferansier Brit Randi Sæther Pedersen.

Arrangører av konserten var Namdalseid songlag, Namdalseid musikklag og Namdalseid menighetsråd.

– Nyttårskonserten er musikklivets mulighet til å ønske et nytt år velkommen og å kunne gi gode sang- og musikkopplevelser til publikum. Vi har satt sammen et variert program og her er det solister, elever fra kulturskolen, band, trekkspillmusikk, korsang og hornmusikk. Kjekt å samarbeide med menighetsrådet for de er flinke med kaffe og kaker til alle. Musikklaget stiller med ny dirigent, Johan Daniel Hætta Turi, og vi har hatt en øvelse med han før konserten. Nyttårsmarsjen  i år er en Sousamarsj «March King March», sier Brit Randi.

Takk fra menighetsrådet

– Takk for at dere stiller opp og lager ei kjempefin stund i kirka. Slik som verden er i dag så har vi vel alle behov for å møtes. Det var en flott konsert og trivelig også med unge flinke sangere. Dere er flinke til å få de med på tilstelninger for å få vise hva de driver med. Vi er heldige her på Namdalseid som har slike flinke aktører som villig stiller opp for å spre sang- og musikkglede. Tusen takk til hver og en, sa leder i menighetsrådet Solfrid Skevik til slutt.

Først ut var Julie Hallås med sangen «Evig Eies».

 

Namdalseid musikklag med dirigent Johan Daniel Hætta Turi: «March King March», «Selmas Sang» og «Happy New Year».

 

Ane Sofie Årbogen med sangen «Vintertid», med støttespiller Julie Sæther Laupstad.

 

Adele Sààsk framførte sangen «Snowman».

 

Magne Feragen briljerte på trekkspill med melodien «Czardas».

 

Julie Sæther Laupstad stilte med sangen «Spiders Web».

 

Namdalseid songlag; «Long December Night» med Kirsten Hansen som solist, «Vitae Lux» med solist Ingvild Risan Westerhus, «Våken Drøm» og «Ville Fugla Flyg».

 

Ingvild Risan Westerhus avslutte Nyttårskonserten med Eva Weel Skram sin vakre sang «Falle til ro».

GODT NYTT ÅR!

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse