Butikken fortsetter som før

Coop Marked Sjøåsen fortsetter som før, - glad for den beskjeden, sier Ann-Mari Pedersen

SJØÅSEN

Det har vært skrevet om butikkene både på Statland og Namdalseid der oppgraderinger og oppussing til «nye» butikker er i gang. Det blir vel og bra der, men så kom spørsmålet;

– Hva skjer med butikken vår på Sjøåsen?

Det er et godt spørsmål for Coop Marked Sjøåsen er en viktig butikk både for de lokale innbyggerne og for reisende/kjørende for eksempel til Namsos og hyttefolk til området Flatanger.

– Lokalbefolkningen støtter veldig bra opp om butikken sin, det er her de handler til hverdags. Vi har en liten, men viktig butikk og her finner kundene det de har bruk for. Når det blir vår og sommer stopper også mange hyttefolk og handler her på Sjøåsen, sier butikkvikar Ann-Mari Pedersen.

Etter en stund møter man også kunder som er glade for at de har en butikk på Sjøåsen.

– Butikken her bruker vi ja, er jo avhengig av å ha butikk i nærområdet. Den er også et viktig treffpunkt og her er trivelig betjening. Det er også mer miljøvennlig å handle i nærheten enn å måtte kjøre til en by. Savner drivstoffsalget, pumpene står jo her, sier Hallgeir Wibstad etter sin handlerunde.

Som før
Får man et spørsmål om en viktig sak så finnes svaret der ute et sted. Tok kontakt Coop Midt- Norge SA med spørsmål;

– Er det ventet noen endringer med Coop Marked Sjøåsen?

Svaret lot ikke vente på seg, og må vel si det var både kort og positivt;

– Det er ingen andre planer enn at Coop Marked Sjøåsen fortsetter som før, var svaret fra Viseadministrerende direktør Coop Midt-Norge SA Bjørn Vik-Mo.

 

– Vi handler her og støtter lokalbutikken vår på Sjøåsen, sier kunder fra venstre Jarle Fjær, Hallgeir Wibstad og Einar Heggdal. Det liker butikkvikar Ann-Mari godt!

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse