Flotte prestasjoner under turnkonkurranse på Lillehammer

Rekruttlag fra Beitstad med en kjempefin andreplass: Ida Oline Kjelås, Ane Westvik Hansen, Benedikte Solheim Vandsvik, Andrea Omli, Milda Østgård og Oda Kolstad Seierstad.

Opplandspokalen er en konkurranse i troppsgymnastikk som ble arrangert på Lillehammer 20.-22. april. Dette er en stor årlig turnkonkurranse med deltakere fra hele landet.

Her deltok Beitstad turn med utøvere fra Namdalen, Beitstad, Malm, Stod og Steinkjer. Og utøverne bestod av rekrutter, juniorer og seniorutøvere.

Etter flott innsats endte Beitstad turn opp med 21 pokaler! De konkurrerte i tumbling, trampet og frittstående.

Beitstad herrelag for seniorer vant flere klasser, og ikke minst vant de den gjeve Opplandspokalen som går til det laget som har best stilkarakter uavhengig av resultat!

Ett av rekruttlagene kom også på andreplass i tumbling, med hele 57 lag i konkurranssen. Dette var en kjempeprestasjon! Og første gang et rekruttlag har gjort det så bra noen gang!

Sammenlagt tok Beitstad turn fem førsteplasser, syv andreplasser, tre tredjeplasser og fire fjerdeplasser, samt en rekke andre gode plasseringer som vi er meget godt fornøyde med.

Totalt var det 361 lag og 790 utøvere samlet i Håkonshall på Lillehammer denne helgen.

Tekst og bilder fra Kristina Kolstad, Namdalseid.

Beitstad turn med rekrutter, juniorer, seniorer og trenere, og tilsammen vant de 21 pokaler!

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse