– Fotball er kjempeartig

- Fotball e kjempeartig, var jentene enige om; bak fra venstre Miriam Nilsen, Ingrid Ingvaldsen, Mia Brørs og Oda Emilie Roel. Foran f.v. Ada Mølnå, Oda Synnøve Maaø og Ane Elden

NAMDALSEID IDRETTSPARK

I sol og varme viste jentene fra Bangsund, Klompen, Gullvikmoen og Namdalseid stor idrettsglede på fotballbanen på Namdalseid tirsdag ettermiddag. Dette var kamper i Bydelsserien Namsos der alle lag i kommunen samarbeider om fotballkamper.

– Det er første året på ei stund at vi er med, og etter kveldens kamper er det nå to trefninger igjen. Da blir kampene på Bangsund og i Namsos. Dette synes barna er veldig artig, og det er tre spillere på hvert lag som rullerer med innbyttere. Kampene varer i 12 minutter, sier leder Kirsti Petersen.

12 minutter er ikke så lang tid, men i denne varmen virket det sikkert lenge. Det var kjekt å ha innbyttere slik at spillerne fikk puste på og drikke litt vatn mellom slagene. Må vel la seg imponere av både ballferdighet og tempo og gleden av å score mål. Her er det mange fotballtalenter rundt i kommunen, bare å fortsette i samme stil. Det som er kjekt i denne alderen er at her telles ikke mål, alle er vinnere.
Klart det er lov å vise spilleglede når ballen går i mål!

– Fotball er kjempeartig, var det enstemmig fra de lokale jentene og de jobba på gjennom sine oppsatte kamper for dagen.

– Fra høsten er det mulighet for flere lag å melde seg på Bydelsserien. Bare ta kontakt, sier Kirsti Petersen. (924 22 613).

Da var kampene i gang og første motstander for jentene fra Eide var laget fra Bangsund.

Gullvikmoen og Klompen.

 

Så glad blir man når ballen går i mål!

 

Dommer på ene banen var Elias Cherqy Nilsen.

KAMPBILDER J2014 NAMDALSEID IRETTSPARK TIRSDAG ETTERMIDDAG:

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse