Stine har spilt klarinett i musikklaget siden 2011, mandag var siste øvelse på Eide

Kan være utfordrende å spille klarinett med to smårollinger delvis i fanget, Stine Davidsen Fon klarer det fint, - Kornelia og Sebastian er glade i musikk og har vært med på mange øvelser

NAMDALSEID

Da Stine Davidsen Fon flyttet til Namdalseid ble klarinettisten fort medlem i Namdalseid musikklag. Der har hun sittet i fremste rekke siden 2011. Nå er tiden inne til å flytte fra bygda og da er det Notodden som blir ny adresse for familien Davidsen Fon. Musikkøvelsen mandag kveld var siste med musikerne i musikklaget. De to minste barna Sebastian og Kornelia har også vært med på mange musikkøvelser.

– Barna liker musikk og de er gjerne med på korpsøvelser, de har vært med siden de var babyer. Jeg startet her i Namdalseid musikklag i august 2011 og jeg ble godt tatt imot med en gang. Musikklaget har betydd mye for meg og det har vært mange turer, konserter, 17. mai og andre opptredener som man setter stor pris på og vil huske lenge. I musikklaget har jeg trivdes godt og det er nok samholdet her som blir det vanskeligste å reise fra. Kommer til å savne alle musikantene i laget. Nå venter Notodden og flyttelasset går nedover på torsdag. Siste dagen for familien på fem her i Namdalseid blir 12. april, sier Stine med blanke øyne.

Stine blir å fortsette med å spille klarinett, hun har allerede fått henvendelse fra Notodden Bymusikk! Lykke til!

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse