Vårkonsert med mange aktører, – kulturskolen er viktig

Felleskor avsluttet årets Vårkonsert i Osen

OSEN

Fredag inviterte Osen Trekkspillklubb og Osen sanggruppe til Vårkonsert i forsamlingshuset Haugen i Osen. Mange aktører var inviterte både store og små og hovedgjester var Namdalseid songlag.

– Dette arrangementet har vi hatt i snart 50 år, det startet opp i 1975. Tror kanskje at det er publikumsrekord i kveld for det er så godt som fullt hus, sa konferansier Kjell Petter Hestmo.

Konserten ble åpnet med at arrangørene startet med «Ellinors vise» og «Sangen til bygda» etterfulgt av flere flinke pianoelever fra kulturskolen som framførte mange kjente sanger. Et band med kulturskoleelever viste at det gror godt i musikklivet uti Osen.

– Kulturskolen er veldig viktig i bygda og den fostrer mange flinke elever på sang og forskjellige instrumenter, sa Kjell Petter.

Osen Gammelmannsforening, fra venstre Kjell Petter Hestmo, Bjarne Hestmo, Jan-Inge Stein og Torbjørn Engan.

Den eldste gruppa som var på scenen var uten tvil Osen Gammelmannsforening. Selv om stemmene ikke er som tidligere så brukte de den stemmen de har. Og publikum fikk høre blant annet «Kommer våren» og «Kalle med fela», godt utført dette. Strand skolekorps med godt voksne medlemmer, – de hadde nå gått på skolen, framførte blant annet marsjen «Dixieland Strut» sammen med flinke drillere. De fikk fram den gode maifølelsen og marsjfoten var med.

To kor var med, Namdalseid songlag ble ledet av pianist Jan Åge Kolstad og koret Sjørokk fra Sætervika med dirigent Ann Jorid Gåsmo. Sjørokk framførte blant annet «I know him so Well» fra Chess og «Brigde over Trouble water». Eidbyggene åpnet sin avdeling med Albin Aunbakk sin fine sang «Vårbekken», «Våken drøm» og «Scandinavian Shuttle» sto også på programmet. Vårkonserten ble avsluttet med fellesnummer der korister og trekkspilklubben framførte «Rosa på Bal» og «Sommernatt i Froland».

Vårkonsert i Osen var en flott opplevelse på en skikkelig fin vårkveld. Det må nevnes at det var mye allsang og masse god mat.

Arrangører var Osen Trekkspillklubb og Osen Sanggruppe.

 

Sangkoret Sjørokk fra Sætervika under ledelse av Ann Jorid Gåsmo.

 

Namdalseid songlag ble ledet av Jan Åge Kolstad.

 

Kulturskoleband, flinke elever.

 

Strand skolekorps med drillere. Vel blåst!

 

 

 

Annonse
.
.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total 

 

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse