Det ble bronse på Namdalseid J14 under årets Storsjøcup

Storsjöcupen endte med 3-1 tap mot Trondheimslaget Astor, Namdalseid jentene reiser heim med en flott og velfortjent bronsemedalje. Bak fra venstre; Nora Storvoll, Malin Kaldal, Alma Sæther, Erica Sæther, Runa Gystad, Tiril Øverdal, Malin Vanebo og Kathrine Hatland. Foran frå venstre; Carmen Bratberg, Lina Øverdal, Vanja Solum, Tina Skevik og Leah Kaldahl.

ØSTERSUND/NAMDALSEID

Jentene i Namdalseid J14 har hatt en fin reise under årets Storsjøcup i Østersund. Mange kamper har de vunnet, og de kom til semifinale etter å ha slått Steinkjer 3-2. I semifinalen ventet Trondheimslaget Astor og de ble hakket for sterke, selv om jentene fra Namdalseid kjempet til dommeren blåste av. Det ble et surt tap 1-3.

Trener Erlend Gystad skriver følgende etter årets Storsjøcup:

«De er fantastisk gode! Semifinalen er en kamp vi bør vinne. Vi kjører over motstanderen i 1. omgang, men det hjelper ikke når vi ikke scorer mål. Men det er steike artig når vi er så gode at vi ser at vi er gode nok til å vinne hele cupen. Men for å gjøre det må vi ha litt tur, og i dag var det litt stang ut.
Men jeg vil tro inntrykket som står sterkest igjen til de fleste var seieren i kvartfinalen mot Steinkjer. Da var det en enorm glede på banen når dommeren blåste av kampen og vi sto igjen som vinnere. Da var det mange gledestårer både blant spillere, trenere og supportere».

Gratulerer med en flott bronseplass!!!

Nevnes må at Renée Måøy Sæther, Ane Gystad og Ariel Bratberg spiller på Steinkjer FK J16, de kom også til semifinale!

Janne Kristin Aavik sendte bilder fra kvartfinalen mot Steinkjer. Da begge lag var gule spiller Namdalseid med blå vest:

————————–

Flott redning av målvakt Kathrine Hatland.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse