Fra mandag vil all trafikk fra E6 omdirigeres til Fv17

Fra mandag vil det bli betydelig økning i trafikken langs Fv17 når E6 stenges ved Snåsavatnet (Bilde fra sentrum Namdalseid)

NAMSOS&STEINKJER

Pressemelding fra Statens Vegvesen

Fra mandag 16. november stenges E6 ved Langnesberga langs Snåsavatnet for vegarbeid.

Stengningen varer i tre uker for å bygge opp vegbanen på nytt etter at deler av grunnen raste ut i januar i år.

– Trafikkavviklingen på E6 forbi Snåsavatnet har fungert greit med ett kjørefelt, men vi er glade for at vi kan sette i gang arbeidet med å utbedre nå, slik at det blir full fremkommelighet på E6 igjen, sier byggeleder Idar Buknotten i Statens vegvesen.

– Arbeidet er omfattende, så vi ser oss nødt til å stenge E6 for all trafikk så lenge arbeidet pågår. Det blir skiltet omkjøring via Fv17 fra Steinkjer og nordover og det blir også skiltet omkjøring via Fv760 fra Skogmo til Grong, sier Buknotten.

Tirsdag morgen denne uka gikk det et steinras like sør for der vi skal gjøre utbedringsarbeid. I dette området vil vi også gjøre opprydding og sikringsarbeid i samme periode.

Følg med på oppdaterte trafikkmeldinger på www.175.no

Arbeidet er beregnet å ta tre uker.
– Vi har planlagt å være ferdig innen 7. desember, sånn at advents- og juletrafikken ikke skal bli påvirket, forsikrer Buknotten.

 

 

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER