– Det å få være med i et band der det satses og alle vil noe, det er både artig og stort det

Dette er et bilde fra da «Main Street Revival» åpnet for Wig Wam på Byscenen i Trondheim. Fra venstre Christian Almli, Mats Erik Haugskott og Julie Sæther Laupstad. (Fotograf - Esben Krogstad Kamstrup)

NAMDALSEID

Musikken har alltid vært Julie Sæther Laupstad sin store interesse. Hun har studert i London og etter studiene der fikk hun jobb i kulturskoler i området nesten før hun hadde landet på heimlige trakter. Nå er hun bassist i det fremadstormende bandet «Main Street Revival». Første albumet, «Fortune on Fame» kom ut 9. mai og releasekonsert på Vårt hjem 13. mai.

– Bandet har eksistert siden 2018 med forskjellige musikere. Når jeg var i London ble jeg spurt om å være med som andre gitarist noe som da var umulig, sier Julie.

Julie har alltid likt dette bandet, og musikken de spiller og de er veldig inspirert av band hun selv liker. Julie hadde ikke anledning til å bli med ved første anledning, men det skulle endre seg.

– I 2021 så jeg på Facebook at de søkte etter bassist for bassist og da tenkte jeg at det er en mulighet å bli med. Selv om det har vært gitar og jeg, bass handterer jeg også. Etter litt tenking fant jeg ut at her måtte jeg bare hive meg med. Har jo vært med i band tidligere, men nå var muligheten der til å bli med der alle har en klar sjanger og at man lager egen musikk. Albumet «Fortune on Fame» som kom ut 9. mai er på vinyl og ute på alle strømmetjenester. All musikk har vi laga selv, forteller bassist Julie.

«Main Street Revival» har lansert seg som en ambisiøs blues/rock trio med et mål om å skape uforglemmelige opplevelser under sine liveopptredener. De har vært åpningsband på Blues in Hell og finalister i Union Bluescup ved Notodden Bluesfestival.

Dette bilde er fra releasekonserten på Vårt Hjem. Fra venstre Julie Sæther Laupstad, Mats Erik Haugskott, Maren Lindsetmo Kvam og Amalie Bjørnsdatter. Fotograf – Bjarne Elnan.

Lørdag 13. mai. hadde bandet releasekonsert på Vårt hjem med 180 publikummere til stede. Tidligere på dagen hadde de en akustisk konsert på Amfi Steinkjer. Nå når de har gitt ut et album kan vegen til festivaler være enklere å komme seg inn på.

– Vi har sendt e-poster til aktuelle festivalarrangører i området her som Steinkjer- og Namsos-festivalen. Noe har vi vært på for eksempel på Krambua i Trondheim i regi av Trondheim bluesklubb. Nå venter opptreden på Røstad Levanger hvor vi skal dele scene med bandet «Born on a Monday». Så følger Sommerpulsfestivalen på Inderøy og Høstrokk på Stiklestad i august. Det er bare artig at det er mye som skjer og det er en drøm å få gi ut et album. Stor takk for hjelp av Kenneth Aksnes i Touchdown music AS Lydfolket. Vi håper dette blir noe å satse på og det å få være med i et band der det satses og alle vil noe, det er både artig og stort det. Vi er allerede i gang med skriving av neste album, sier Julie Sæther Laupstad.

I tillegg til å være bassist i «Main Street Revival» jobber Julie som kulturskolelærer for Namsos Kulturskole og kulturskolelærer for Steinkjer kommunale kulturskole. I tillegg har hun tatt studier ved Nord universitet.

Julie Sæther Laupstad på releasekonserten på Vårt Hjem. – Dette er stort og artig! Foto Brit Randi Sæther Pedersen.

 

Album coveret. – Julie Sæther Laupstad, Mats Erik Haugskott, Christian Almli. Fotograf – Ole Kirknes.

 

 

 

Annonse
.
.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total 

 

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse