Ny leder i LHL-Namdalseid etter årsmøtet

Takker for seg i styret for LHL-Namdalseid, Jostein Moe slutter etter 8 år som leder, til venstre Astrid Aune takker for seg i styret og som ny leder ble Helen Nordaune valgt. (Aase Hynne slutter også i styret, hun var ikke til stede)

NAMDALSEID

LHL-Namdalseid er med sine 109 medlemmer ett av de største lagene i Namdalseid. Stor aktivitet i laget med Hjertetrim for damer og herrer to ganger i uka, skotthyll er en populær aktivitet i Kariskogen og mange benytter seg av treningsstudioet LHL-Trimmen. Her er det mange treningsapparater som skal holdes i forskriftsmessig stand, også innkjøp av nye apparater. Medlemstur i nærområdet er en viktig og populær aktivitet, likeså lagets julebord på Langvassheimen.

Torsdag 10. mars var det årsmøte i LHL-Namdalseid

– Aktiviteten på Trimmen er stor, men det har vært en nedgang i disse koronatider. I 2021 er det registrert 2.723 enkeltbesøk, i 2020 var det 3.166 og i 2019 hele 6.138 besøk. Vi er stolt av Trimmen vår og at det er så mange som bruker trimstudiet, sier leder Jostein Moe.

Regnskapet viser godt resultat og det er Namdalseid Regnskap AS som har regnskapsføringen. Ellers nevnes; vinter- og høstkurs for hjertetrimmere, delta på Glada`n, førstehjelp- og hjertestarterkurs, minigolf og skotthyll i Kariskogen, tur og julebord.

Gir seg

Jostein Moe takket for seg i styret etter åtte år som leder. Han syntes det er litt vemodig, men han mener at nå er tiden inne for ny leder i laget.

– Jeg «oppdaget» Trimmen da jeg for noen år siden ble dårlig i ryggen og da så jeg fort at trening gjør godt for helsa. Alle vet hva LHL-Namdalseid står for og vår aktivitet ryktes helt til Oslo. Nå takker jeg for et godt samarbeid i styret og åtte år som leder i et flott lag. Vi må ikke glemme vårt slagord: Ved alle LHL sine aktiviteter skal trivselsfaktoren spesielt vektlegges, sier avtroppende leder Jostein.

Det vanket gode ord til Jostein og om noe av det han har vært med på.

– Han har vært en god og godt likt leder og han har fått til enormt mye. Vi kan nevne den flotte grillhytta i Kariskogen og den populære skotthyllbanen der. Når det nå blir sommer så vil det bli montert en minigolfbane i samme område, det vil øke aktiviteten også av yngre. I løpet av de åtte årene som leder har Jostein lagt sjela si i mye og det har blitt gitt støtte til flere lag/organisasjoner innen bygda. Mange fine turer har det vært blant annet til Røros der vi var på «Elden», sier Kåre Heggdal blant annet.

Valg
Et spennende punkt på saklista var valg, hvem blir ny leder?
Valgkomiteens leder Hild Moe leste opp forslag på ny leder og andre styremedlemmer, alle var forespurte. Kandidatene ble enstemmige valgt:

  • Ny leder: Helen Nordaune
  • Ny i styret: Jostein Sæther
  • Ny i styret: Unni Thorsen
  • Andre i styret: Kåre Heggdal, May Berg, Sigmund Lie og Tor Bøgseth. Varamedlemmer: Heidi Furre, Sigbjørn Westrum og Erling Måøy.

– Jeg sa ja for det er jo et godt styre som sitter her, så dette blir bra. Men tenker at det blir litt som å hoppe etter Wirkola, sa ny leder Helen Nordaune og takket for tilliten.

LHL-Namdalseid er god støttespiller til «fjordtilfjord»!

Nydelige snitter levert av «Marihøne AS».

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse