En kulturdag for folket; Glada`n på Eide

Komiteen for Glada`n på Eide ønsker velkommen til en skikkelig flott lørdag; t.v. Modulv Aas, Bodil Berg Nordtvedt, Geir Sæther, Silje Kristin Aunan og Kjetil Hynne, foran Tove Lise Mork

NAMDALSEID

Den tradisjonelle Glada`n på Eide er like om hjørnet. Lokale og tilreisende utstillere, aktiviteter for alle, hesteridning og politiets hittegodsauksjon står på programmet. Lørdag 2.juni klokka 11.00. går startskuddet.

Arrangementet blir som tidligere år i området kommunehuset/samfunnshuset. Namdalseid Mesterskap i støvelkasting og det tradisjonelle Gladags-løpet i alle klasser, også trimklasse.

Ingen trenger å gå sulten på Glada`n, for salg av mat blir det både ute og inne.
– Fra utegrillen selges hamburgere med tilbehør og inne i kafeteriaen får man kjøpt rømmegrøt, risengrynsgrøt, kaffe og masse kaker, sier Bodil Berg Nordtvedt i hovedkomiteen.

Som seg hør og bør på et slikt arrangement er det salgsboder der lokale og tilreisende aktører stiller ut sine produkter.
– Det blir salg av diverse produkter fra Helberg gård med blant annet saft, syltetøy og honning, Hylland bakeri og Masstua stiller også med bod. Brattlia økogård er der med diverse kjøttprodukter, sier Silje Kristin Aunan.

Namdalseid Jeger- og Fiskarlag er på plass, brannvesenet viser seg fram, MC-klubben er med, hesteridning og handballkasting med hastighetsmåling. 7.klassen stiller med egen elevbedrift, SISU 4H og Gryta Vel og mange flere, det er 29 boder i alt. Politiets hittegodsauksjon med selveste Pål «Mørkraidd» Tørring som auksjonarius.
Alt ligger til rette for en skikkelig flott Gladag på Eide;
– Det er ingen grunn til å sitte hjemme på lørdag, stråler medlemmene i Glada`n komiteen.
Arrangementet avsluttes med Gladagspub med Kahoot Quiz.

Arrangør av Glada`n på Eide er Namdalseid idrettslag der målet er å lage en kulturdag for folk i bygda og tilreisende. Med stor dugnadsinnsats både fra foreldre til barna i idrettslaget, besteforeldre og ikke minst alle andre som stiller opp kan de arrangere denne dagen år etter år.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse