Spennende treff med Seniorer fra nabobygda

Flott treff med Seniornett Namdalseid og Seniornett Bangsund. Bak fra venstre Sverre Dahl, Jan Hennissen, Geir Lund, Solvår Sverkmo, Line Karin Løvås, Inger Marie Hanssen, Astrid Eva Prytz, Ellen Hennissen og Åge Johansen. Sittende bak bordet, f.v. Turid og Nils Roel, Trond Prytz, Jostein Hellesø, Laila Feragen og Hild Moe. Foran f.v. Kari Anne Elden, Eldrid Hallås, Sollaug Kolstad og Anne Randi Mork (To deltakere var ikke til stede da bilde ble tatt)

NAMDALSEID

Seniornett Namdalseid, (Seniorsurf Namdalseid i starten), ble startet i januar 2015 og vi kaller treffene våre for «seniorsurf». Seniornett Namdalseid drives av Namdalseid Frivilligsentral. Torsdag var det besøk fra Bangsund og det ble en spennende og inspirerende «surfedag».

Namdalseid seniornett er en møteplass for seniorer 55+ og er et tilbud om enkel dataveiledning. I løpet av årene har det blitt et godt etablert tilbud. Det er ikke kurs og nye surfere er alltid velkomne til å bli med. Hjelperne er frivillige og deltakerne er også flinke til å hjelpe hverandre. Annen hver torsdag er «surfedag» på gammelbiblioteket.
– Noen kan noe om det og noen kan noe om andre ting. Dette er artig og absolutt ikke skummelt.
Det er forskjellige temaer som deltakerne er innom; googlesøk, bilder, lage kort, snapchat, messenger, FB, så det er mye man kan gjøre en dag på «seniorsurf». De fleste bruker I-pad og smarttelefon så det å finne og bruke forskjellige apper har liksom «tatt av».

Flere treff
På torsdagens «surfedag» var det besøk av medlemmer i Seniornett Bangsund. De driver også på samme måte som på Namdalseid og det å bli kjent med nye sambygdinger var skikkelig trivelig.
– Det var kjekt å legge turen sørover og det ble et veldig trivelig og bra treff. Det var artig å få kontakt med dere. Bra å se at vi er på samme nivå og synes det er artig å holde på med seniornett. Dette blir det mer av, sier Jan Hennissen.

Og flere trefninger ble diskutert og foreslått.
– Vi må ha et gjentreff på Bangsund på tidligvåren, og kanskje vi tar to til høsten også, sier Geir Lund og Astrid Eva Prytz.

Namsos kommune har ei spennende ny hjemmeside, om ikke helt ferdig enda, der det er mye å sette seg inn i.
– Jeg foreslår at vi på neste treff har Namsos kommune sin hjemmeside som hovedtema. Vi ser hva som er der, kanskje ikke er der, og lager kommentarer dersom vi ønsker noe endret, sier Trond Prytz.

Dette var det interesse for blant de 22 deltakerne på torsdag, og det blir nok et spennende møte med nye «surfevenner» i Seniornett Bangsund til våren. Det er bare å leite opp Namsos kommune sin hjemmeside og se hva som er der og hva som kommer dit etter hvert.

Jan Hennissen og Trond Prytz kobler seg på nett.

 

Det manglet ikke på engasjement, ivrige seniorer surfer som bare det.

 

Fra venstre Anne Randi Mork, Karin Talmo, Sollaug Kolstad, Sverre Dahl og Geir Lund.

 

Ellen Hennissen, Per Baadsvik og Åge Johansen klargjør en app. Kanskje er det renovasjonappen?

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*